Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Hodeplagg Luer Brynje Arctic w/ Windcover - Lue
Brynje Arctic w/ Windcover - Lue (10406007BL)
Brynje Arctic w/ Windcover - Lue (10406007BL)
Brynje Arctic w/ Windcover - Lue (10406007BL)
Brynje Arctic w/ Windcover - Lue (10406007BL)

Brynje Arctic w/ Windcover - Lue

Varenummer:
10406007BL

Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen.
  • Kjønn Herre, Dame
  • Type Lue
449,-
S/M
L/XL
Antall
På lager

Arctic Hat w/windcover

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på vår unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden. Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

Ingen andre undertøy oppnår de samme  egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner. Best i test en rekke ganger og vinner av teko innovasjonspris.  


Tekniske spesifikasjoner:

  • 100% syntetisk nettingfor
  • Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid
  • Vekt: 70 g
  • Materialvekt: Ytterstoff 220 g/m2
  • ​Materialvekt: Netting 140 g/m2
  • Materialvekt: vindstoff 90 g/m2

  

Hva synes du om dette produktet?
Liten i størrelsen
Denne har ikke like god stretch som arctic luen så s/m passet ikke til voksen dame. Lette overalt for å finne info om størrelse før jeg bestilte. Blir retur på denne.
Super Vindtett lue
Topp vindtett lue, er litt "dypere" enn vanlige luer fra Brynje så denne kan trekkes godt nedover ørene og vel så d. Har også testet den ute i snøstorm sammen med Finlandshetten fra Brynje, helt fantastisk kombo for når vinterstormene herjer som verst.
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her