Vennligst vent...
Brynje Arctic - Hals (10409000)
Brynje Arctic - Hals (10409000)
Brynje Arctic - Hals (10409000)
Brynje Arctic - Hals (10409000)
Brynje Arctic - Hals (10409000)
Brynje Arctic - Hals (10409000)
Anbefales

Brynje Arctic - Hals

Varenummer:
10409000
EAN:
7024879920408

Allsidig hals med elastisk snøring i Arctic-serien til Brynje. Laget i den beste merinoull.
  • Kjønn Herre, Dame
359,-
Antall
På lager 100+ Sendes normalt samme dag

Hals/lue med strikk og 100% syntetisk nettingfor. Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid for bedre slitestyrke og fukttransport.

Arctic-serien er Brynje's originale to-lags undertøy. Den kjennetegnes spesielt for overlegen fukttransport, isolasjons- evne og funksjon. To-lags undertøyet bruker den unike Super Thermo nettingen inn mot kroppen, utenpå ligger den fine ullblandingen av Merinoull forsterket med Polyamid. Dette sikrer god fukttransport under aktivitet og iso- lasjon ved ro. Nettingen og Merinoullstoffet forsterker hverandres egenskaper. Benyttes av Politiet, Brannvesenet og Forsvaret.

Størrelse:
One-size

Spesifikasjoner:

Materiale: 80% Merinoull / 20% Polyamid – 20,5 Micron 100% Polypropylene nettingfor
Materialvekt ytterstoff: 220 g/m2
Materialvekt netting: 140 g/m2
Vekt:  80 g
Vask: 40°C
Art no: 10409000

Visste du at:

  • Vi fører alle produkter fra Bynje. Dersom det er en modell som du ikke finner i vår nettbutikk, så kontakt oss for pris/bestilling.
  • Du kan få din logo trykket på Brynje produkter. Dette kan være avdelingsmerke, kompani med mer. Velegnet for grupper over 20 personer. Kontakt oss for pris/bestilling.

Hva synes du om dette produktet?
Bjørnar
Ekstremt trang hals, liker å ha en hals som kan trekkes opp over haka, med denne nytta ikke det.. kunne kun brukes som en ren halsbeskyttelse... at den varmer godt er jeg ikke itvil om da.
Jan
Sitter meget godt. Faller ikke ned. Jobber ute hele året, og denne er en fast følgesvenn
Kenneth
Nå har jeg gått brukt min i vinter og er relativt fornøyd. Den er varm og behagelig mot huden men strikken gnager en hel del på neseryggen og dette skaper et ubehag. Det er verst når jeg har på goggles da behovet er å dekke til mest mulig av ansiktet (scooter kjøring). Jeg er vel tjukk i hodet. Jeg er svært utsatt for kald vind der jeg jobber. Fremtidige modeller burde ha et elastisk felt over nesen for å unngå gnaging.
Topp hals
Topp hals dette, som alle Brynje produkter så holder den svært høy standard, eneste grunn for 4 istedet for 5 vurdering er at de har lagt stammingen på innsiden av halsen, så for oss som har litt størrelse på halsen vår kan denne plast saken som strammer strikken være litt vond , både ved påhaing og ved bruk. Ellers ett kjempe produkt.
Perfekt hals
Endelig en hals som ikke sklir ned. Behagelig og fin.
Tom
Absolutt verdt pengene, varm og god uten å bli svettvarm. Meget myk og behagelig.
ChristianM
Veldig bra laget produkt, SVÆRT behagelig å ha på seg.
Andreas
Bruker denne hver natt på jobb. Den er varm, tykk og myk med pratkisk justerbart strikk. Arbeider ute om natten i minusgrader uten problemer med Brynje arctic balaklava og denne halsen. Anbefales på det varmeste.
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her