Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Underdeler Tights & Longs Brynje Arctic Combat - Longs - Svart
Brynje Arctic Combat - Longs - Svart (10400415BL4)

Brynje Arctic Combat - Longs - Svart

Varenummer:
10400415BL4

Tettstrikket utside ned til kne. Longs utviklet for Forsvaret og jegere.
  • Kjønn Herre
  • Type Longs
999,-
XS
S
M
XL
XXL
XXXL
Antall
På lager

Brynje Arctic Combat

Tettstrikket utside ned til kne. Longs utviklet for Forsvaret og jegere. Gir optimal isolasjon på utsatte steder og ventilerer optimalt. Meget godt egnet i kombinasjon med høye støvler.  

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på en unik nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden. Denne løse to-lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

Ingen andre undertøy oppnår de samme  egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner. Best i test en rekke ganger og vinner av teko innovasjonspris.Spesifikasjoner:

  • 100% syntetisk nettingfor
  • Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid
  • Vekt: 160 g
  • Materialvekt: Ytterstoff 220 g/m2
  • Materialvekt: Netting 140 g/m2968075.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her