Vennligst vent...
Forsiden Klokker & Briller Briller Sportsbriller Bliz Vision Nano Optics Black - Sportsbriller - Nordic Light Begonia
Bliz Vision Nano Optics Black - Sportsbriller - Nordic Light Begonia (52101-14N)

Bliz Vision Nano Optics Black Sportsbriller - Nordic Light Begonia

Varenummer:
52101-14N
EAN:
7318480114708

Vision er utstyrt med «Hydro Lens Tech». En type linse med høy optisk kvalitet som sikrer klart syn i ulike værforhold.
  • Type Sportsbriller
1 099,-
Antall
På lager 15

Bliz Vision Nano Optics

Om du tar sporten din seriøst, er du også seriøs når det kommer til å ta vare på synet ditt. Dette er grunnen til at Bliz har utviklet Vision med ditt syn i tankene. En modell så tilpasningsvennlig at du kan gjøre den din og bare din. Vision er en teknisk avansert modell som er svært lettvektig og har i tillegg en «Jawbone technology». Neseputene og stengene kan justeres for optimal komfort.  De brede sylindriske linsene har en høy optisk kvalitet og som maksimerer synsvinkelen. I tillegg har brillene en ekstraordinær og effektiv ventilasjonsegenskap.

Nano Optics Nordic Light kan oppsummeres med ett ord: ja. "Kan det ..", ja. "Har det .." også, ja. Denne linsen gir minimal forvrengning av bildet og et avansert flerlagsbelegg, slik at du kan se ting klarere selv når du pusher grenser. Nordic Light-delen garanterer klart og skarpt syn under flatt lysforhold. Ved å filtrere ut visse deler av lyset, får du høyere kontrast og bedre oversikt over ting. 

Vision er utstyrt med «Hydro Lens Tech». En type linse med høy optisk kvalitet som sikrer klart syn i ulike værforhold. En unik egenskap er at du kan bruke en optisk adapter som gjør at du kan tilpasse solbrillene lik styrken du har på dine briller (kan kjøpes separat). Vision er det perfekte valg for sykling, ski og andre krevende multi-sporter. Her tilbyr Bliz muligheten til 100% optimalt syn spesielt tilpasset akkurat ditt syn!


Spesifikasjoner: 

  • Nano Optics Nordic Light - teknologi
  • Alle Bliz Active produkter er CE-merket, hvilket betyr at vi følger grunnleggende helse- og sikkerhetskrav som kan bli funnet i EU direktivene som er gitt for denne produktgruppen.
  • 100% UV-beskyttelse: Bliz Active Eyewear beskytter øyene dine effektivt mot skadelige UVA og UVB-stråler.
  • Den optiske adapteren gjør det mulig å ha innebygde linser for optimalt syn når du utfører en sportsgren. Tilgjengelig som ett tilbehør.
  • Bliz Hydro Lens Technology™ Et glass som leverer en perfekt kurve, Maks UV-beskyttelse, X-PC uknuselig, Hydrofobisk, Anti-riper og hvis ønskelig; Polarisert eller Multicoating i ett glass.
  • Neseputen er justerbar for en mer komfortabel og optimal passform rundt nesen.
  • Disse glassene har øresokker med gummifriksjon
  • Fusion kjevebøyle, etui og stoffpose er inkludert


Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her