VÅR HISTORIE
 

 
 


 
 


Offisiell leverandør


I 2012 inngikk vi første rammeavtale med Politiet på egenutviklede bagger. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av nye produkter og konsepter, og er i dag stolt leverandør på flere offentlige rammeavtaler i inn- og utland.

Gjennom vår teknologiske plattform, effektiviserer vi innkjøp for offentlige og bedriftskunder. For mer informasjon og forespørsler, kontakt oss på sales@milrab.no

 

 
 
 

INVESTOR RELATIONS

 

Visjon


Milrab har en visjon om at utstyret ikke skal sette begrensninger, og jobber kontinuerlig med å tilby de aller beste produktene og løsningene til våre kunder. Vi setter oss langsiktige mål og jobber strategisk for å oppnå dem. Vi er i dag etablert i Norge, Sverige og Finland, men våre ambisjoner strekker seg langt utenfor Norden

 

Styret
 

 

Advisory board
  
 
 

PARTNER BRANDS

 


 
 

SAMFUNNSANSVAR


Vi jobber alltid med viten om at vår bedrift har innvirkning på miljøet. Vår verdiskapning skal skje på en bærekraftig måte, og vi fokuserer derfor på samfunnsansvar i samsvar med vår strategi og våre mål.

 

  
 

PRESSE & MEDIA


Bli ambassadør


Har du en instagram, youtube eller en blogg som du tror samsvarer med Milrab sin merkevare? Vi søker kontinuerlig etter nye, spennende profiler å samarbeide med.

For mer informasjon og forespørsler, kontakt oss på media@milrab.no