Vennligst vent...
Forsiden Klokker & Briller Klokker Sportsklokker GARMIN fenix 5S Plus Sapphire
GARMIN fenix 5S Plus Sapphire - Klokke - Rosegull (010-01987-07)
GARMIN fenix 5S Plus Sapphire - Klokke - Rosegull (010-01987-07)
GARMIN fenix 5S Plus Sapphire - Klokke - Rosegull (010-01987-07)
GARMIN fenix 5S Plus Sapphire - Klokke - Rosegull (010-01987-07)
GARMIN fenix 5S Plus Sapphire - Klokke - Rosegull (010-01987-07)
GARMIN fenix 5S Plus Sapphire - Klokke - Rosegull (010-01987-07)
Bestselger!
-23%

GARMIN fenix 5S Plus Sapphire Klokke - Rosegull

Varenummer:
010-01987-07
EAN:
0753759197599

EKSKLUSIV GPS-multisportsklokke (42mm) med safirglass, pulsmåling på håndleddet, Garmin Pay (kontaktløs betalingsløsning) og musikkfunksjonalitet med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken.
Veil. pris 9 100,-
6 999,- Du sparer 2 101,-
Antall
På lager 19 Sendes normalt samme dag

GARMIN fenix 5S Plus Sapphire

 

 • Slank GPS-multisportsklokke med pulsmåling på håndleddet og TOPO-fargekart med Trendline -popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene
 • Perfekt til opplevelser, med stilig design og 1,2" skjerm som kan leses i sollys, ramme, knapper og bakdel i rustfritt stål
 • Nyt favorittmusikken din fra klokken, trådløst tilkoblet med Bluetooth -hodetelefoner (selges separat) – for telefonfri lytting
 • Garmin Pay -klar. Med den kontaktløse betalingsløsningen kan du enkelt betale med klokken og la penger og kort ligge igjen hjemme
 • Innebygde navigasjonssensorer med 3-akset kompass, gyroskop og barometrisk høydemåler samt nmultisatellittmulighet (GPS, GLONASS og Galileo)
 • Batterikapasitet: opptil 7 dager i smartklokkemodus og 11 timer i GPS-modus.

 

Med klokkene i fēnix 5 Plus-serien er det enkelt for utøvere og friluftsentusiaster å ta med seg kart og musikk og sette nye rekorder. Disse robuste klokkene av premium materialer har rutbare fargekart, håndleddbasert pulsmåling, lagringsplass til opptil 500 sanger og den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay.

 

 

Kart

Enten du er i en by eller ute i løypa, har alle klokkene i fēnix 5 Plus-serien innebygde kart- og navigasjonsfunksjoner som hjelper deg å orientere og holde kursen. TopoActive-fargekartene over Europa er forhåndslastede med kartdata som er optimalisert for lynrask navigasjon og posisjonssporing. For løpere og syklister har enheten også Trendline popularitetsruting, som bruker millioner av kilometer av Garmin Connect - data til å hjelpe deg med å løpe og sykle som lokalbefolkningen – uansett hvor du er.

 

Premium materialer, robust ytelse 

Klokkene i fēnix 5 Plus-serien er konstruert for røffe opplevelser og lagd av førsteklasses materialer, og de finnes i en rekke utførelser. Den lyssterke, transflektive Garmin Chroma Display -fargeskjermen med høy oppløsning og LED-bakgrunnsbelysning sørger for god lesbarhet selv i sterkt sollys. For ekstra motstandsdyktighet mot riper har denne klokken et ekstra sterkt safirglass.

 

 

Bedre satellittmottak 

Alle fēnix 5 Plus, har i tillegg til den velprøvde GPS- og GLONASS-kompatibiliteten og Galileo-satellittmottak – for tilkobling selv i de mest krevende miljøer. I tillegg til kartbasert veiledning, har alle klokkene også avanserte ABC-sensorer (høydemåler, barometer og kompass) for situasjonsbevissthet utendørs. Den innebygde høydemåleren gir deg høydedata slik at du kan overvåke stigninger og nedstigninger nøyaktig under aktiviteter som fotturer, mens du alltid kan se kursen din ved hjelp av det elektroniske 3-aksede kompasset med vippekompensasjon – enten du beveger deg eller ikke.

 Avanserte ytelsesmålinger 

Alle klokkene i fēnix 5 Plus-serien er fullpakket med avanserte treningsfunksjoner som hjelper deg å overvåke formen og ytelsen. Dra nytte av fysiologiske målinger, løpsdynamikk for å spore treningsstatistikk, måle fremgangen og finjustere formen. Treningsstatus evaluerer automatisk ny treningshistorikk og nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du overtrener, opprettholder formen eller topper. En anaerob treningseffekt- måling hjelper deg å se hvordan treningen forbedrer din evne til å tøye grensene. Du kan også se din totale treningsbelastning. Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for blant annet svømming, løping, sykling, fotturer, skiturer, roing og stående padling. Hvis du vil ha litt ekstra motivasjon, kan du laste ned avanserte treningsøkter og planer fra Garmin Connect.

 

 

ClimbPro stigningsadministrasjon 

Denne spesielle stigningsfunksjonen gir deg informasjon i sanntid om gjeldende og kommende stigninger i den forhåndslastede aktiviteten under lange terrengløp, fjellsykkelturer eller landeveisturer.

 

 

Pulsmåling på håndleddet 

Som om det ikke er nok – med Elevate -pulsmålingsteknologi på håndleddet kan du måle pulsen uten å bruke pulsbelte. I tillegg til å telle skritt og overvåke søvn, bruker klokken pulsen din til å formidle informasjon om forbrente kalorier og kvantifisere intensiteten i treningsaktivitetene dine. Den måler også pulsvariasjonen din for å beregne en stressverdi. Denne målingen hjelper deg med å vurdere hvilket aktivitetsnivå kroppen din er klar for.

 

 

Musikk

Har du en motivasjonssang som girer deg opp for et løp eller en tøff treningsøkt? Med fēnix 5 Plus kan du nå glede deg over musikkfunksjonalitet, med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken. Det er enkelt å laste ned musikk og sette favorittene dine i kø, slik at du kan nyte dem hvor som helst og når som helst via trådløst tilkoblede Bluetooth-hodetelefoner (selges separat). Du kan også synkronisere spillelistene dine fra utvalgte musikkstrømmetjenester med klokken. Så legg igjen telefonen hjemme når du tar deg en løpe- eller sykkeltur – siden musikken som inspirerer deg, befinner seg på håndleddet ditt.

 

 

Betalingsmulighet med Garmin Pay 

For å holde tritt med den aktive livsstilen din har fēnix 5 Plus den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay. Bruk den til å betale for kjøp og la penger og kort ligge igjen hjemme. Det fungerer så å si overalt der det finnes en skanner for kontaktløs betaling.

 

 

Hold deg smarttilkoblet 

Alle modellene i fēnix 5 Plus-serien støtter smartvarsler når de er parkoblet med en kompatibel enhet. Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken - enten du er ute i løypa, på golfbanen eller ganske enkelt borte fra skrivebordet. Klokken har også andre tilkoblingsfunksjoner, inkludert automatiske opplastinger til Garmin Connect, sporing i sanntid, GroupTrack og deling i sosiale medier via gratisprogrammene Garmin Connect og Garmin Connect Mobile.

 

 

Løpskraft 

Legg til kraftdata i treningen din ved å laste ned Running Power-appen fra Connect IQ-butikken på den kompatible klokken din. Denne appen er utviklet av Garmin Labs og innhenter målinger, for eksempel tempo, vertikal bevegelse (oscillasjon), stigning og til og med lokale vindforhold, for å avgjøre hvor mye kraft du skyver fra med når du løper. Når du vet hvor mye kraft du bruker fra minutt til minutt, og fra km til km, er det enklere å vite når du bør spare på kreftene. Best av alt? Hvis du allerede har de riktige Garmin-enhetene, kan du legge til løpskraft gratis. Alt du trenger, er en fēnix 5 og et av disse tilbehørene: HRM-Run , HRM-Tri eller Running Dynamics Pod. 

 

Funksjoner:

 

 • Elevate™-pulsmålingsteknologi på håndleddet
 • ClimbPro stigningsadministrasjon 
 • Musikkfunksjonalitet med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken
 • Garmin Pay: kontaktløs betalingsløsning 
 • GPS, GLONASS og Galileo
 • Altimeter, barometrisk høydemåler og 3-akset kompass
 • Funksjoner for en mengde ulike idretter med egne brukerprofiler
 • Innebygde kart- og navigasjonsfunksjoner.  TOPO-fargekart med Trendline - popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene
 • Aktivitetsmåler: skritteller, distanse, søvn og kalorier
 • Smartvarsling (se f.eks. e-post, sms og telefonanrop)
 • Automatisk opplasting til Garmin Connect, sporing i sanntid, deling på sosiale nettverk
 • Trådløse funksjoner (Bluetooth, ANT+ og WiFi)

 

 

 

Spesifikasjoner: 

 

 • Glass: Ripebestandig safirglass
 • Reimens materiale: silikon
 • Urkassens diameter: 42 mm
 • Transflektive Garmin Chroma 1,2" fargeskjerm som kan leses i sollys
 • LED-bakgrunnsbelysning
 • Skjermoppløsning: 240 x 240
 • Batterikapasitet: Smartklokke: opp til 7 dager. GPS: opp til 11t. GPS+musikk: opp til 4,5t. Ultra track mode: opp til 25t.
 • Kompatibel med Quick Fit 20 klokkereimer
 • Vanntett: ned til 100 meter

 

Generelt

Urglassmateriale Kuppelformet safirglass
Rammemateriale rustfritt stål
Dekselmateriale Fiberforsterket polymer med bakdeksel i metall
QuickFit™-klokkeremmer inkludert (20 mm)
Remmateriale Silikon
Eskestørrelse, B x L x H 42 x 42 x 15,4 mm
Vekt

65 g

Vanntetthet 10 ATM
Skjermtype sollysvennlig, transflektiv MIP (memory-in-pixel))
Skjermstørrelse, B x H 1.2” (30.4 mm) diameter
Skjermoppløsning, B x H 240 x 240 piksler
Fargeskjerm  
Batteritid Smartklokke: opptil 7 dager
GPS: opptil 11 timer
GPS og musikk: opptil 4,5 timer
UltraTrac-modus: opptil 25 timer
Minne/historikk 16 GB

Klokkefunksjoner

Tid/dato  
GPS-tidssynkronisering  
Stilles automatisk til sommertid  
Alarmklokke  
Tidtaker  
Stoppeklokke  
Tidspunkt for soloppgang/solnedgang  

Sensorer

GPS  
GLONASS  
Galileo  
Garmin Elevate™-pulsmåling på håndleddet  
Barometrisk høydemåler  
Kompass  
Gyroskop  
Akselerasjonsmåler  
Termometer  

Daglige smartfunksjoner

Tilkobling Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (nedlastbare urskiver, datafelter, widgeter og apper)  
Smartvarsler  
Text response/reject phone call with text (Android™ only)  
Kalender  
Værmelding  
Musikkstyring  
Spiller av musikk  
Musikklagring Opptil 500 sanger
Finn telefonen min  
Finn klokken min-funksjon  
VIRB®-fjernkontroll  
Kompatibel med smarttelefoner iPhone®, Android™
Kompatibel med Garmin Connect™ Mobile  
Garmin Pay™  

Aktivitetssporingsfunksjoner

Skritteller  
Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den)  
Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål)  
Søvnovervåkning (registrerer antall timer søvn og perioder med bevegelse og rolig søvn)  
Kaloriforbruk  
Etasjer oppover  
Tilbakelagt distanse  
Intensitetsminutter  
TrueUp™  
Move IQ™  
Kondisjonsalder Ja (i appen)
Stresssporing hele dagen  

Fitness Equipment/Gym

Forhåndsinstallerte profiler for sentertrening Styrketrening, kondisjonstrening, trening med ellipsemaskin, trappegåing, etasjetelling, innendørs roing og yoga
Cardio workouts  
Styrketrening  
Automatisk repetisjonstelling  

Funksjoner for trening, planlegging og analyse

GPS-hastighet og -distanse  
Tilpassbare datasider  
Tilpassbare aktivitetsprofiler  
Auto Pause®  
Intervalltrening  
Avanserte treningsøkter  
Nedlastbare treningsplaner  
Auto Lap®  
Manuelle runder  
Konfigurerbare rundevarsler  
Kondisjonsberegning  
Treningsstatus (viser om du trener effektivt ved å spore treningsdata, for eksempel kondisjonsberegninger og data om anaerob terskel, og sammenligner dem med ferske data)  
Treningsbelastning (kombinerer puls og kondisjonsberegning ved å logge treningsintensitet over 28 dager for å sikre at du yter godt nok til å nå målet ditt)  
Treningseffekt (aerob)  
Treningseffekt (anaerob)  
Tilpassbare varsler  
Lydvarsler  
Sluttid  
Virtual Partner  
Virtual Racer™  
Automatiske multisportaktiviteter  
Manuelle multisportaktiviteter  
Løypeveiledning  
Segmenter (Live, Garmin)  
Strava-funksjoner (Beacon, segmenter i sanntid)  
LiveTrack  
Group LiveTrack  
Opprettingsprogram for rundløype (løping/sykling)  
Trendline™-popularitetsruting  
Berørings- og/eller tastelås  
Holdtaster  
Bla automatisk  
Aktivitetslogg på klokken  

Pulsfunksjoner

Pulssoner  
Pulsvarsler  
Pulskalorier  
% av makspuls  
% pulsreserve  
Restitusjonstid  
Automatisk registrering av makspuls  
Stresstest av pulsvariasjon (Beregner stressnivået ditt ved å måle pulsvariasjoner mens du står stille i tre minutter. Skalaen går fra 1 til 100, og lave målinger indikerer et lavt stressnivå) ja (med kompatibelt tilbehør)
Registrerer pulsen når du svømmer ja (med HRM-Tri og HRM-Swim)
HR Broadcast (sender pulsdata via ANT+™ til parkoblede enheter)  

Løpefunksjoner

Forhåndslastede løpeprofiler Løping, tredemølleløping, terrengløping
GPS-basert distanse, tid og tempo  
Løpsdynamikk ja (med kompatibelt tilbehør)
Vertikal oscillasjon og forholdstall (graden av spenst i løpsbevegelsen og lønnsomhetsforholdet til skrittlengden) ja (med kompatibelt tilbehør)
Bakkekontakttid og -balanse (viser hvor lenge foten er på bakken i forhold til i luften når du løper, og gir deg mulighet til å sjekke løpssymmetrien din) ja (med kompatibelt tilbehør)
Skrittlengde (sanntid) ja (med kompatibelt tilbehør)
Cadence (provides real-time number of steps per minute)  
Ytelseskondisjon (når du har løpt i 6–20 minutter sammenlignes sanntidstilstanden din med den gjennomsnittlige formen din)  
Melkesyreterskel (beregner når musklene dine raskt begynner å bli slitne ved å analysere tempoet ditt og pulsen din) ja (med kompatibelt tilbehør)
Løpeøkt  
Konkurransevarsel  
Støtte for hastighets- og skrittfrekvenssensor (med sensor)  

Golffunksjoner

Lengdemåling til F/M/B (avstand til fremre, midtre og bakre del av greenen)  
Lengdemåling til layups/doglegs  
Måler skuddavstanden (beregner nøyaktig lengdemål for slag fra en hvilken som helst posisjon på banen) Automatisk
Digitalt scorekort  
Registrering av statistikk (slag, putter per runde, gjennomsnittlig slaglengde og slag på green og fairway)  
Garmin AutoShot™  
Automatiske CourseView-oppdateringer  
Manuell flaggposisjonering (trykk på og dra flagget på greenen for nøyaktig lengdemåling)  
Hinder og banemål  
Kompatibel med TruSwing™  
Rundetidtaker/kilometerteller  

Utendørs- og fritidsfunksjoner

Forhåndslastede profiler for rekreasjon utendørs Fotturer, klatring, terrengsykling, alpint, snøbrett, langrenn, stående padling, roing, kajakkpadling, Jumpmaster, taktisk
A-til-B-navigasjon  
Brødsmulesti i sanntid  
Tilbake til start  
TracBack®  
UltraTrac mode  
Rundt meg-modus  
Høydeprofil  
Avstand til destinasjon  
Indikator for barometrisk trend  
ClimbPro™-stigningsplanlegger  
Automatisk stigning under terrengløping  
Vertikal hastighet  
Samlet stigning/nedstigning  
Fremtidig stigningsplott  
Forhåndslastede topografiske kart  
Støtte for nedlastbare kart  
Kompatibel med BaseCamp™  
GPS-koordinater  
Projisert veipunkt  
Sight 'N Go  
Områdeberegning ja (via Connect IQ™)
Kalender for jakt/fiske ja (via Connect IQ™)
Informasjon om sol og måne ja (via Connect IQ™)
Doble rutenettkoordinater  
XERO™-posisjoner  

Sykkelfunksjoner

Forhåndslastede sykleprofiler Sykling, innendørssykling, terrengsykling, triatlon
Løyper (konkurrer mot tidligere aktiviteter)  
Sykkelrunde og maksimal rundekraft (med kraftsensor)  
Konkurrer med en aktivitet  
Tids-/avstandsvarsel (utløser alarm når du når målet)  
Terskelwatt (FTP, Functional Threshold Power) ja (med kompatibelt tilbehør)
Garmin-sykkelkart (rutbare gatekart til sykling)  
Kompatibel med Vector™  
Kraftmålerkompatibel (viser kraftdata fra kompatible tredjeparts ANT+™-aktiverte kraftmålere)  
Kompatibel med Varia Vision™ (skjerm som festes på hodet)  
Kompatibel med Varia™-radar (bakovervendt radar)  
Kompatibel med Varia™-lykter  
Skrittfrekvens (viser antall skritt per minutt i sanntid) ja (ANT+® og Bluetooth®-smartsensorer)

Svømmefunksjoner

Forhåndslastede svømmeprofiler Svømming i basseng, svømming utendørs, svømming/løping
Talldata for svømming i basseng (lengder, avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier)  
Registrering av type tak (fri, rygg, bryst, butterfly)  
Svømmeeffektivitet (SWOLF)  
Loggføring av øvelser  
Svømmeøkter  
Talldata for svømming i åpent vann (distanse, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier)  
Puls (sanntidsmåling ved hvile, intervall- og øktstatistikk ved hvile og automatisk nedlasting av pulsmåling etter svømmetur) ja (med HRM-Tri™ og HRM-Swim™)

 

Hva synes du om dette produktet?
Libu
Fantastisk klokke. Har prøvd andre merker, men her er klokka, appen og alle muligheter best. Anbefales!!
Rydnin
Jeg har en fra før og er førnøyd.
 
Kjempe god service, bra produkter og rask levering.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen