Vennligst vent...
Forsiden Klokker & Briller Klokker Sportsklokker GARMIN fenix 5 Plus Sapphire
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje (010-01988-05)
Bestselger!

GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titanium - Klokke - Oransje

Varenummer:
010-01988-05
EAN:
0753759197667

EKSKLUSIV GPS-multisportsklokke (47mm) med ripebestandig safirglass, pulsmåling på håndleddet, Garmin Pay (kontaktløs betalingsløsning) og musikkfunksjonalitet med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken.
6 823,-
Antall
På lager 20+ Sendes normalt samme dag

GARMIN fenix 5 Plus Sapphire Titan

 • Premium GPS-multisportsklokke med pulsmåling på håndleddet og TopoActive Europe fargekart med Trendlinje -popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene
 • Perfekt til opplevelser, med robust design med ramme, knapper og bakdel i rustfritt stål
 • Nyt favorittmusikken din fra klokken, trådløst tilkoblet med Bluetooth -hodetelefoner (selges separat) – for telefonfri lytting
 • Garmin Pay -klar. Med den kontaktløse betalingsløsningen kan du enkelt betale med klokken og la penger og kort ligge igjen hjemme
 • Innebygde navigasjonssensorer med 3-akset kompass, gyroskop og barometrisk høydemåler samt multisatellittmulighet (GPS, GLONASS og Galileo)
 • Batterikapasitet: opptil 12 dager i smartklokkemodus og 19 timer i GPS-modus 

Med klokkene i fēnix 5 Plus-serien er det enkelt for utøvere og friluftsentusiaster å ta med seg kart og musikk og sette nye rekorder. Disse robuste klokkene av premium materialer har rutbare fargekart, håndleddbasert pulsmåling, lagringsplass til opptil 500 sanger og den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay.

Kart

Enten du er i en by eller ute i løypa, har alle klokkene i fēnix 5 Plus-serien innebygde kart- og navigasjonsfunksjoner som hjelper deg å orientere og holde kursen. TopoActive-fargekartene over Europa er forhåndslastede med kartdata som er optimalisert for lynrask navigasjon og posisjonssporing. For løpere og syklister har enheten også Trendline popularitetsruting, som bruker millioner av kilometer av Garmin Connect - data til å hjelpe deg med å løpe og sykle som lokalbefolkningen – uansett hvor du er.

Premium materialer, robust ytelse 

Klokkene i fēnix 5 Plus-serien er konstruert for røffe opplevelser og lagd av førsteklasses materialer, og de finnes i en rekke utførelser. Den lyssterke, transflektive Garmin Chroma Display -fargeskjermen med høy oppløsning og LED-bakgrunnsbelysning sørger for god lesbarhet selv i sterkt sollys. For ekstra motstandsdyktighet mot riper har klokken et ekstra sterkt safirglass.

Bedre satellittmottak 

Alle fēnix 5 Plus, har i tillegg til den velprøvde GPS- og GLONASS-kompatibiliteten og Galileo-satellittmottak – for tilkobling selv i de mest krevende miljøer. I tillegg til kartbasert veiledning, har alle klokkene også avanserte ABC-sensorer (høydemåler, barometer og kompass) for situasjonsbevissthet utendørs. Den innebygde høydemåleren gir deg høydedata slik at du kan overvåke stigninger og nedstigninger nøyaktig under aktiviteter som fotturer, mens du alltid kan se kursen din ved hjelp av det elektroniske 3-aksede kompasset med vippekompensasjon – enten du beveger deg eller ikke.

 Avanserte ytelsesmålinger 

Alle klokkene i fēnix 5 Plus-serien er fullpakket med avanserte treningsfunksjoner som hjelper deg å overvåke formen og ytelsen. Dra nytte av fysiologiske målinger, løpsdynamikk for å spore treningsstatistikk, måle fremgangen og finjustere formen. Treningsstatus evaluerer automatisk ny treningshistorikk og nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du overtrener, opprettholder formen eller topper. En anaerob treningseffekt- måling hjelper deg å se hvordan treningen forbedrer din evne til å tøye grensene. Du kan også se din totale treningsbelastning. Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for blant annet svømming, løping, sykling, fotturer, skiturer, roing og stående padling. Hvis du vil ha litt ekstra motivasjon, kan du laste ned avanserte treningsøkter og planer fra Garmin Connect.

ClimbPro stigningsadministrasjon 

Denne spesielle stigningsfunksjonen gir deg informasjon i sanntid om gjeldende og kommende stigninger i den forhåndslastede aktiviteten under lange terrengløp, fjellsykkelturer eller landeveisturer.

Pulsmåling på håndleddet 

Som om det ikke er nok – med Elevate -pulsmålingsteknologi på håndleddet kan du måle pulsen uten å bruke pulsbelte. I tillegg til å telle skritt og overvåke søvn, bruker klokken pulsen din til å formidle informasjon om forbrente kalorier og kvantifisere intensiteten i treningsaktivitetene dine. Den måler også pulsvariasjonen din for å beregne en stressverdi. Denne målingen hjelper deg med å vurdere hvilket aktivitetsnivå kroppen din er klar for.

Musikk

Har du en motivasjonssang som girer deg opp for et løp eller en tøff treningsøkt? Med fēnix 5 Plus kan du nå glede deg over musikkfunksjonalitet, med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken. Det er enkelt å laste ned musikk og sette favorittene dine i kø, slik at du kan nyte dem hvor som helst og når som helst via trådløst tilkoblede Bluetooth-hodetelefoner (selges separat). Du kan også synkronisere spillelistene dine fra utvalgte musikkstrømmetjenester med klokken. Så legg igjen telefonen hjemme når du tar deg en løpe- eller sykkeltur – siden musikken som inspirerer deg, befinner seg på håndleddet ditt.

Betalingsmulighet med Garmin Pay 

For å holde tritt med den aktive livsstilen din har fēnix 5 Plus den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay. Bruk den til å betale for kjøp og la penger og kort ligge igjen hjemme. Det fungerer så å si overalt der det finnes en skanner for kontaktløs betaling.

Hold deg smarttilkoblet 

Alle modellene i fēnix 5 Plus-serien støtter smartvarsler når de er parkoblet med en kompatibel enhet. Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken - enten du er ute i løypa, på golfbanen eller ganske enkelt borte fra skrivebordet. Klokken har også andre tilkoblingsfunksjoner, inkludert automatiske opplastinger til Garmin Connect, sporing i sanntid, GroupTrack og deling i sosiale medier via gratisprogrammene Garmin Connect og Garmin Connect Mobile.

Løpskraft 

Legg til kraftdata i treningen din ved å laste ned Running Power-appen fra Connect IQ-butikken på den kompatible klokken din. Denne appen er utviklet av Garmin Labs og innhenter målinger, for eksempel tempo, vertikal bevegelse (oscillasjon), stigning og til og med lokale vindforhold, for å avgjøre hvor mye kraft du skyver fra med når du løper. Når du vet hvor mye kraft du bruker fra minutt til minutt, og fra km til km, er det enklere å vite når du bør spare på kreftene. Best av alt? Hvis du allerede har de riktige Garmin-enhetene, kan du legge til løpskraft gratis. Alt du trenger, er en fēnix 5 og et av disse tilbehørene: HRM-Run , HRM-Tri eller Running Dynamics Pod. 

Funksjoner:

 • Elevate™-pulsmålingsteknologi på håndleddet
 • ClimbPro stigningsadministrasjon 
 • Musikkfunksjonalitet med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken
 • Garmin Pay: kontaktløs betalingsløsning 
 • GPS, GLONASS og Galileo
 • Altimeter, barometrisk høydemåler og 3-akset kompass
 • Funksjoner for en mengde ulike idretter med egne brukerprofiler
 • Innebygde kart- og navigasjonsfunksjoner.  TOPO-fargekart med Trendline - popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene
 • Aktivitetsmåler: skritteller, distanse, søvn og kalorier
 • Smartvarsling (se f.eks. e-post, sms og telefonanrop)
 • Automatisk opplasting til Garmin Connect, sporing i sanntid, deling på sosiale nettverk
 • Trådløse funksjoner (Bluetooth, ANT+ og WiFi)

Spesifikasjoner: 

 • Glass: Ripebestandig safirglass
 • Reimens materiale: silikon
 • Urkassens diameter: 4,7cm
 • Transflektive Garmin Chroma 1,2" fargeskjerm som kan leses i sollys
 • LED-bakgrunnsbelysning
 • Skjermoppløsning: 240 x 240
 • Batterikapasitet: Smartklokke: opp til 12 dager. GPS: opp til 19t. GPS+musikk: opp til 8t. Ultra track mode: opp til 42t.
 • Kompatibel med Quick Fit 22 klokkereimer
 • Vanntett: ned til 100 meter
 • Vekt: 76g

Generelt

UrglassmaterialeKuppelformet, kjemisk forsterket glass eller safirglass
RammematerialeTitan 
DekselmaterialeFiberforsterket polymer med bakdeksel i metall (Kan inneholde nikkel)
QuickFit™-klokkeremmerinkludert (22 mm)
RemmaterialeSilikon
Eskestørrelse, B x L x H47 x 47 x 15,8 mm
Vekt

76 g

Vanntetthet10 ATM
Skjermtypesollysvennlig, transflektiv MIP (memory-in-pixel))
Skjermstørrelse, B x H1.2” (30.4 mm) diameter
Skjermoppløsning, B x H240 x 240 piksler
Fargeskjerm 
BatteritidSmartklokke: opptil 12 dager
GPS: opptil 19 timer
GPS og musikk: opptil 8 timer
UltraTrac-modus: opptil 42 timer
Minne/historikk16 GB

Klokkefunksjoner

Tid/dato 
GPS-tidssynkronisering 
Stilles automatisk til sommertid 
Alarmklokke 
Tidtaker 
Stoppeklokke 
Tidspunkt for soloppgang/solnedgang 

Sensorer

GPS 
GLONASS 
Galileo 
Garmin Elevate™-pulsmåling på håndleddet 
Barometrisk høydemåler 
Kompass 
Gyroskop 
Akselerasjonsmåler 
Termometer 

Daglige smartfunksjoner

TilkoblingBluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (nedlastbare urskiver, datafelter, widgeter og apper) 
Smartvarsler 
Text response/reject phone call with text (Android™ only) 
Kalender 
Værmelding 
Musikkstyring 
Spiller av musikk 
MusikklagringOpptil 500 sanger
Finn telefonen min 
Finn klokken min-funksjon 
VIRB®-fjernkontroll 
Kompatibel med smarttelefoneriPhone®, Android™
Kompatibel med Garmin Connect™ Mobile 
Garmin Pay™ 

Aktivitetssporingsfunksjoner

Skritteller 
Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den) 
Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål) 
Søvnovervåkning (registrerer antall timer søvn og perioder med bevegelse og rolig søvn) 
Kaloriforbruk 
Etasjer oppover 
Tilbakelagt distanse 
Intensitetsminutter 
TrueUp™ 
Move IQ™ 
KondisjonsalderJa (i appen)
Stresssporing hele dagen 

Fitness Equipment/Gym

Forhåndsinstallerte profiler for sentertreningStyrketrening, kondisjonstrening, trening med ellipsemaskin, trappegåing, etasjetelling, innendørs roing og yoga
Cardio workouts 
Styrketrening 
Automatisk repetisjonstelling 

Funksjoner for trening, planlegging og analyse

GPS-hastighet og -distanse 
Tilpassbare datasider 
Tilpassbare aktivitetsprofiler 
Auto Pause® 
Intervalltrening 
Avanserte treningsøkter 
Nedlastbare treningsplaner 
Auto Lap® 
Manuelle runder 
Konfigurerbare rundevarsler 
Kondisjonsberegning 
Treningsstatus (viser om du trener effektivt ved å spore treningsdata, for eksempel kondisjonsberegninger og data om anaerob terskel, og sammenligner dem med ferske data) 
Treningsbelastning (kombinerer puls og kondisjonsberegning ved å logge treningsintensitet over 28 dager for å sikre at du yter godt nok til å nå målet ditt) 
Treningseffekt (aerob) 
Treningseffekt (anaerob) 
Tilpassbare varsler 
Lydvarsler 
Sluttid 
Virtual Partner 
Virtual Racer™ 
Automatiske multisportaktiviteter 
Manuelle multisportaktiviteter 
Løypeveiledning 
Segmenter (Live, Garmin) 
Strava-funksjoner (Beacon, segmenter i sanntid) 
LiveTrack 
Group LiveTrack 
Opprettingsprogram for rundløype (løping/sykling) 
Trendline™-popularitetsruting 
Berørings- og/eller tastelås 
Holdtaster 
Bla automatisk 
Aktivitetslogg på klokken 

Pulsfunksjoner

Pulssoner 
Pulsvarsler 
Pulskalorier 
% av makspuls 
% pulsreserve 
Restitusjonstid 
Automatisk registrering av makspuls 
Stresstest av pulsvariasjon (Beregner stressnivået ditt ved å måle pulsvariasjoner mens du står stille i tre minutter. Skalaen går fra 1 til 100, og lave målinger indikerer et lavt stressnivå)ja (med kompatibelt tilbehør)
Registrerer pulsen når du svømmerja (med HRM-Tri og HRM-Swim)
HR Broadcast (sender pulsdata via ANT+™ til parkoblede enheter) 

Løpefunksjoner

Forhåndslastede løpeprofilerLøping, tredemølleløping, terrengløping
GPS-basert distanse, tid og tempo 
Løpsdynamikkja (med kompatibelt tilbehør)
Vertikal oscillasjon og forholdstall (graden av spenst i løpsbevegelsen og lønnsomhetsforholdet til skrittlengden)ja (med kompatibelt tilbehør)
Bakkekontakttid og -balanse (viser hvor lenge foten er på bakken i forhold til i luften når du løper, og gir deg mulighet til å sjekke løpssymmetrien din)ja (med kompatibelt tilbehør)
Skrittlengde (sanntid)ja (med kompatibelt tilbehør)
Cadence (provides real-time number of steps per minute) 
Ytelseskondisjon (når du har løpt i 6–20 minutter sammenlignes sanntidstilstanden din med den gjennomsnittlige formen din) 
Melkesyreterskel (beregner når musklene dine raskt begynner å bli slitne ved å analysere tempoet ditt og pulsen din)ja (med kompatibelt tilbehør)
Løpeøkt 
Konkurransevarsel 
Støtte for hastighets- og skrittfrekvenssensor (med sensor) 

Golffunksjoner

Lengdemåling til F/M/B (avstand til fremre, midtre og bakre del av greenen) 
Lengdemåling til layups/doglegs 
Måler skuddavstanden (beregner nøyaktig lengdemål for slag fra en hvilken som helst posisjon på banen)Automatisk
Digitalt scorekort 
Registrering av statistikk (slag, putter per runde, gjennomsnittlig slaglengde og slag på green og fairway) 
Garmin AutoShot™ 
Automatiske CourseView-oppdateringer 
Manuell flaggposisjonering (trykk på og dra flagget på greenen for nøyaktig lengdemåling) 
Hinder og banemål 
Kompatibel med TruSwing™ 
Rundetidtaker/kilometerteller 

Utendørs- og fritidsfunksjoner

Forhåndslastede profiler for rekreasjon utendørsFotturer, klatring, terrengsykling, alpint, snøbrett, langrenn, stående padling, roing, kajakkpadling, Jumpmaster, taktisk
A-til-B-navigasjon 
Brødsmulesti i sanntid 
Tilbake til start 
TracBack® 
UltraTrac mode 
Rundt meg-modus 
Høydeprofil 
Avstand til destinasjon 
Indikator for barometrisk trend 
ClimbPro™-stigningsplanlegger 
Automatisk stigning under terrengløping 
Vertikal hastighet 
Samlet stigning/nedstigning 
Fremtidig stigningsplott 
Forhåndslastede topografiske kart 
Støtte for nedlastbare kart 
Kompatibel med BaseCamp™ 
GPS-koordinater 
Projisert veipunkt 
Sight 'N Go 
Områdeberegningja (via Connect IQ™)
Kalender for jakt/fiskeja (via Connect IQ™)
Informasjon om sol og måneja (via Connect IQ™)
Doble rutenettkoordinater 
XERO™-posisjoner 

Sykkelfunksjoner

Forhåndslastede sykleprofilerSykling, innendørssykling, terrengsykling, triatlon
Løyper (konkurrer mot tidligere aktiviteter) 
Sykkelrunde og maksimal rundekraft (med kraftsensor) 
Konkurrer med en aktivitet 
Tids-/avstandsvarsel (utløser alarm når du når målet) 
Terskelwatt (FTP, Functional Threshold Power)ja (med kompatibelt tilbehør)
Garmin-sykkelkart (rutbare gatekart til sykling) 
Kompatibel med Vector™ 
Kraftmålerkompatibel (viser kraftdata fra kompatible tredjeparts ANT+™-aktiverte kraftmålere) 
Kompatibel med Varia Vision™ (skjerm som festes på hodet) 
Kompatibel med Varia™-radar (bakovervendt radar) 
Kompatibel med Varia™-lykter 
Skrittfrekvens (viser antall skritt per minutt i sanntid)ja (ANT+® og Bluetooth®-smartsensorer)

Svømmefunksjoner

Forhåndslastede svømmeprofilerSvømming i basseng, svømming utendørs, svømming/løping
Talldata for svømming i basseng (lengder, avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) 
Registrering av type tak (fri, rygg, bryst, butterfly) 
Svømmeeffektivitet (SWOLF) 
Loggføring av øvelser 
Svømmeøkter 
Talldata for svømming i åpent vann (distanse, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) 
Puls (sanntidsmåling ved hvile, intervall- og øktstatistikk ved hvile og automatisk nedlasting av pulsmåling etter svømmetur)ja (med HRM-Tri™ og HRM-Swim™)

Hva synes du om dette produktet?
MortenF
Den beste og mest allsidige sportsklokken jeg har hatt, med lang og god batteritid. Denne er mindre utsatt for riper enn de sorte oksyderte klokkene, og tåler røff behandling. Synd Titanium ikke fåes i X-versjon, for det eneste ankepunktet jeg har på klokken er at 22mm reim ser litt puslete ut på en så stor klokke.
Toppturvilda
Jeg er desverre ikke fornøyd med produktet. Det sitter dårlig på min hånd, har flere ganger på fjellturer opplevd feilmålinger på høydemeter, kilometer og pulsmålinger. Dette skal jo være Garmins spesialitet. Fryktelig skuffet over ett produkt til denne prisen.
Superfornøyd!
Første klokken jeg har fra Garmin. Superfornøyd med at jeg kan ha Spotify på løpetur uten og ha tlf med meg. Plus trackingen av turen er logga. Angrer ikke.
Kasper
Denne klokken er rett og slett rå. Fantastisk på trening eller på tur, og med et kult design! Anbefales på det sterkeste
Sportklokke
Effektiv levering og supert produkt. Denne er raskere samt bedre på oppkobling/ overføring enn forrige klokken som var en fenix 3. Ser frem mange turer i fjellet og høydemeter i sommer med denne på armen!
Tom
Har hatt flere pulsklokker fra Garmin, og vært fornøyd med alle. Denne overgår likevel de andre modellene. Den har i tillegg til alle funksjonene også et tøft design, og sitter godt på håndleddet. Brukes til løping, sykling, ski og friluftsliv. Anbefales!
Neinarn
Har hatt de fleste typer pulsklokker fra Garmin. Sist Fenix3. Denne overgikk Fenix3 mer enn en skulle tro. Fikk dog problem med batteri, men super behandling: Milrab tilbød å gå tilbake på handelen, mens Garmin support byttet produktet i nytt. Fabelaktig service. Firma og produkt anbefales.
Arne
Kanon bra klokke. Vant denne fantastiske klokken i trekningen hos Milrab og er kjempe fornøyd. Brukes til trening, tur og jakt. 👍
Hans Petter Carlsson
Bra produkt og meget rask levering!
P.R.
GARMIN Fenix 5 Plus Sapphire er først og fremst en trenings/aktivitetsklokke som hjelper meg å følge med på hvordan jeg trener, og utviklingen av formen. Den har også kart, GPS, barometer og høydemåler, så i en ute på tur situasjon, så kan den også hjelpe til med orienteringen, og planleggingen av turen videre. Personlig, så bruker jeg klokken mest i sammenheng med Garmin Connect, til trening, og måling av aktivitet. Til mitt formål er Fenix 5 et veldig godt verktøy. Klokken har en mengde funksjoner, bla.a. lagring av musikk i klokken, så her er det litt for en hver smak. Batteriet varer for meg en god uke, med mitt aktivitetsnivå. Kan anbefale GARMIN Fenix 5 Plus Sapphire på det sterkeste.
 
Kjempe god service, bra produkter og rask levering.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen