Vennligst vent...
 
 

Når instinktet redder liv

For å kunne yte sitt beste og holde Norge trygt, er brannkonstabler, politi og andre i krevende yrker avhengig av å være i god form. Da trenger de gode verktøy som gjør at de kan prestere optimalt. Garmin Instinct er den perfekte treningskollegaen både på jobb og trening.

– Som brannkonstabel er jeg nødt til å ta raske og kloke beslutninger i krevende og stressende situasjoner. For å minimere risiko er det en forutsetning at en er i god form og trener mye. Garmin Instinct utgjør en viktig forskjell i hverdagen min, sier brannkonstabel May Tømmervold.

Tømmervold vet hva hun snakker om. Ikke bare trener hun crossfit eller styrke og kondisjon på jobb daglig. I 2017 ble hun verdensmester i den anerkjente konkurransen for politi- og brannfolk: «The World Police and Fire Games» i Los Angeles. Hele 10 000 deltakere fra 70 nasjoner deltok. Neste konkurranse er i Chengdu i 2019. 

Når Garmin Instinct er koblet opp til en kompatibel smarttelefon, kan du legge bort telefonen og likevel motta meldinger, e-post og andre varsler rett på håndleddet.

 
 
 
 

Full oversikt over aktivitet og stressnivå

Klokken har innebygd håndleddbasert pulsmåling som gir deg full oversikt over aktivitet, stress, søvnmønstre og andre velværedata. Enten du er på tur, deltar i løp eller bare bedriver daglig aktivitet, holder Instinct styr på hjertefrekvens, antall skritt, avstand, antall forbrente kalorier og mye mer. Du kan også kartlegge søvnmønstre og REM-sykluser.

– Gjennom hjertefrekvensvariabilitet kartlegger Garmin Instinct stressnivåer. Slik kan du bli mer oppmerksom på hvilke fysiske og emosjonelle situasjoner som fører til at stressnivået ditt stiger eller synker, sier Head of Public and Media Relations i Garmin Nordic, Marcus Bjärneroth.

Garmin Instinct nye farger vår 2019

 

Finn veien tilbake

Garmin Instinct passer også spesielt godt for deg som liker å være mye utendørs, og som ikke nødvendigvis vil følge en opptegnet sti. Været skifter ofte fort og TracBack®-funksjon gjør at du lett finner sporet som du har logget slik at du alltid kommer deg trygt tilbake. I tåke, vind, regn og snøfokk er dette smart. Instinct vil også være kompatibelt med andre Garmin-enheter, inkludert inReach Mini, VIRB-actionkameraer og hundesporingsenheter.

 
 


 
Viser 1-1 av 1 produkter
Viser 1-1 av 1 produkter
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen