Vennligst vent...
Forsiden Kit Blad & Verktøy Foldeblad Benchmade Osborne Reverse Tanto - Foldekniv
Benchmade Osborne Reverse Tanto - Foldekniv (BM-940)
Benchmade Osborne Reverse Tanto - Foldekniv (BM-940)
Benchmade Osborne Reverse Tanto - Foldekniv (BM-940)
Benchmade Osborne Reverse Tanto - Foldekniv (BM-940)

Benchmade Osborne Reverse Tanto - Foldekniv

Varenummer:
BM-940
EAN:
0610953114183

Dette er en populær kniv som har vært på markedet i over 10 år. Knivskaft laget av Anodized Aluminium.
  • Type Foldekniv
2 699,-
Antall
Forventet på lager 10.02.2022

 

Osborne Reverse Tanto - Foldekniv

Osborne Reverse Tanto foldekniv er en populær kniv som har vært på markedet i over 10 år. Bladet er laget i rustfritt stål herdet til 58-60 HRC slik at den beholder eggen lenge. Og med en lukket lengde på 11.35cm er kniven enkel å ta med seg rundt. 
 

Spesifikasjoner:

 

  • Lengde åpnet: 19.99cm
  • Lengde lukket: 11.35cm
  • Knivbladets lengde: 8.64cm
  • Knivbladets tykkelse: 2.92mm
  • Knivbladets materiale: CPM-S30V (58-60 HRC)
  • Knivskaftets tykkelse: 15.49mm
  • Knivskaftets materiale: Anodized Aluminium
  • Vekt: 82.21g
  • Åpne og lukkemekanisme: AXIS
 

 

 

Hva synes du om dette produktet?
Kalle Krank
Har siklet etter denne altfor dyre kniven lenge, etter å ha hørt svært mye positivt om den. Kjøpte den på tilbud hos Milrab for et år siden, og den innfrir på alle punkter; lås, blad, skaft, materialer, ergonomi, overpriset... Kvalitetmessig er den slett ikke oppskrytt; den er kort og godt tilstrekkelig til det meste man kan forevente av en lommekniv. Den ligger godt i hånden, og mengde blad i forhold til skaft er det få som kan gjøre den etter. Vær oppmerksom på at det svake punktet er omega-fjærene i låsen; har greid å knekke mine, også i min Benchmade Bugout. Det lar seg gjøre å bytte fjærer selv, men det er et mikk-makk uten like, så bruk heller reklamasjonen. (Mange sier de aldri har knekket sine fjærer etter ti år eller mer, så det kan være uflaks, eller brukerfeil...) Når alt dette er sagt: Får du kniven på tilbud, og er villig til å betale for det beste, så er det bare å slå til. Fortsatt dyr(?), og den skulle hatt et deep-carry lommeclips som standard, men kniven har etablert seg som en klassiker, og ikke uten grunn. Fabelaktig altmulig-kniv for daglig bruk. Anbefales, men ikke til fullpris, med mindre det er din siste kniv, eller du er gjordt av penger.
EDC
Beste allround edc kniv. Ekstremt solid lås og blad. Har 3 stk en i arbeidsbukse hjemme, en i arbeidsbukse på jobb og en i hverdagsbuksa. Bladet tåler det meste av «misbruk» skjæring, bending, åpne malingsbokser, osv osv. En forholdsvis dyr kniv men verdt det.
Wranglerstad
Wranglerstar
En fantastisk edc
En favoritt gjennom mange år. Har to men klart å rote bort min første. Trodde faktisk 940 reverse tanto var sluttet å bli produsert så har en stund sett etter alternativer men få har fristet. Axis bladlåsen er enkel å bruke og dønn solid. Knivstålet er S30V og original sliping av egg er kanskje litt røffere enn stålet fortjener, personlig foretrekker jeg en mer konveks sliping polert speilblank. Enhånds åpning gjøres ved en liten håndleddsbevegelse og det samme kan gjøres for å folde sammen pga balansen i bladet. Anbefales til alle som ønsker en god brukskniv som tåler å brukes. S30V er ikke nødvendigvis det enkleste stålet å slipe men med godt verktøy går det fort og den holder eggen utmerket.
Sveinung Torgrimsen
Etter å ha lest mye om denne over lengre tid,bestemte jeg å handle da den var på tilbud hos Milrab. Den oppfyller alle forventninger og mer til.Har endel kniver,men denne har blitt favoritt! Nydelig ,solid kvalitet ! Presisjon....og gir skikkelig godfølelse å bruke. Rask levering fra Milrab :-)
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her