Vennligst vent...
Forsiden Kit Blad & Verktøy Foldeblad Benchmade Bugout - Foldekniv
Benchmade Bugout - Foldekniv (BM-535)
Benchmade Bugout - Foldekniv (BM-535)
Benchmade Bugout - Foldekniv (BM-535)
Benchmade Bugout - Foldekniv (BM-535)

Benchmade Bugout - Foldekniv

Varenummer:
BM-535
EAN:
0610953150112

Bugout er designet for den moderne utendørsentusiasten. En lett og slank kniv.
  • Type Foldekniv
1 899,-
Antall
På lager 6

Benchmade Bugout - Kniv

Bugout kniven er spesielt designet for utendørsentusiasten, og inneholder de letteste og mest effektive materialene i en ekstremt slank, men ergonomisk pakke.
 

Spesifikasjoner:

  • Total lengde: 18,95cm
  • Knivbladets lengde: 8,23cm
  • Knivbladets tykkelse: 2,29mm
  • Knivbladets materiale: CPM-S30V (58-60 HRC)
  • Knivskaftets tykkelse: 10,54mm
  • Knivskaftets materiale: Grivory
  • Vekt: 52,45g
  • Slirens materiale: Lær
  • Hull til feste av snor
 

Hva synes du om dette produktet?
Daniel Pau Lubos
Jeg har brukt kniven til nærmest alt tenkelig i de siste 23 måneder. Fra åpning av pakker, grilling, som skruetrekker, fiske, you name it. Den er lett, holder seg skarp lenge og er alltid med meg. Den er så handy at jeg måtte kjøpe en til kona også. Kniven merkes ikke i bukselommen, den bare er der når du trenger den. Jeg har ikke voldsom missbrukt kniven, men ikke skånet den for noe heller. Jeg har ettertrukket skruen som fester bladet en gang og jeg har klart å få en ripe i G10 grepet. Dette skjedde når jeg brukte grepet som hebel og sklei av. Stålet er tøff og holder godt på eggen. S30V er ikke så lett å slipe, men med rett verktøy er det heller ingen problem. Det kan bare ikke sammenlignes med en Mora i karbonstål. Helt klart full poeng for den og den anbefales til alle som har bruk for en kniv i bukselommen.
Hansa
Helt rå kniv til sitt bruk. Fantastisk stålkvalitet, enkel enhåndsåpning (både for venstrehendte og høyrehendte). Utrolig lett også, kan være med over alt. Faller gjennom ved tyngre bruk, så på utflukter hvor det skal prosesseres ved til bål f.eks. må man i tillegg ha med noe solid. Alternativt bruksområde: Som biffkniv i grillsesongen! Skjærer kjøtt som smør. En soleklar anbefaling fra meg.
Eivind FL
Benchmade Bugout Perfekt kniv å ha i lomma daglig, og som en liten back up kniv på langtur, fisketur. topp stålkvalitet som holder seg sylskarp lenge,og veier bare litt over 60 gram. anbefaler denne til backpakkere og gramjegere. og til alle som liker kvalitetskniver.
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her