• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > Elektronikk > PC & nettbrett > Bærbare PCer > ASUS ROG GL702VM 17.3" FHD matt G-SYNC GeForce GTX1060,Core i7-6700HQ,16GB RAM,512GB SSD,1TB HDD,Windows 10 Home
Tom handlevogn

Vennligst vent...

ASUS ROG GL702VM 17.3" FHD matt G-SYNC GeForce GTX1060, Core i7-6700HQ, 16GB RAM,512GB SSD,1TB HDD, Windows 10 Home (GL702VM-GC017T)

Ekspertomtaler: 9 omtaler
Skjermstørrelse: 17,3"
Oppløsning : 1920 x 1080 pixels
Berøringsskjerm: Nei
Vekt: 2,7Kg
Mobilt bredbånd: Nei
OS: Windows 10 Home
HDD: 1000GB
SSD / Flash: 512GB
Minne: 16GB
Prosessor: Intel Core i7-6xxx
Modell: Asus ROG
Beskrivelse

ROG STRIX GL702VM

Kompakt og kraftfull

Fullwidth banner container description

Den perfekte balansen mellom kraft og bærbarhet

Opplev uovertruffen ytelse med ROG Strix GL702VM’s sjettegenerasjons Intel® Core™ i7 quad-coreprosessor kombinert med diskret NVIDIA® GeForce® GTX™ 1060-grafikk med full støtte for Microsoft® DirectX® 12. Den nyeste maskinvaren gir deg effektiv, kraftig ytelse for tunge spill eller produktiv fleroppgavekjøring som strømming og videoredigering i sanntid.

Fullwidth banner container description

Engasjerende VR (Virtual Reality/virtuell realitet)

Den VR-klare NVIDIA® GeForce® GTX™ 1060 GPU-en øker hastighet og energieffektivitet for å oppnå strålende ytelse i VR-miljøer. Kos deg med engasjerende VR som er smidig, har lav latens og ikke hakker.

Fullwidth banner container description

Spilling på farten

Med en profil som bare er 24,7 mm tynn og en vekt på bare 2,7 kg, har ROG Strix GL702VM en svært bærbar design som passer perfekt i en bæreveske eller ryggsekk. Enten du venter på flyet, slapper av på en kafé eller koser deg på en LAN-turnering, kan du spille omtrent hvor som helst!

Fullwidth banner container description

Vidvinkelskjermpanel

ROG Strix GL702VM har en 17-tommers skjerm med et svært raskt vidvinkelskjermpanel som gir deg brede visningsvinkler på 178 grader, slik at du unngår fargeskift selv når du ser på skjermen fra ekstreme vinkler.

Fullwidth banner container description

Mindre ramme, mer skjerm

ASUS ROG Strix GL702VMs skjerm leveres med en slank ramme som måler kun 17 mm på toppen og 13 mm på sidene. Dette gir en mer behagelig og diskret seeropplevelse .

Fullwidth banner container description

Utrolig smidig spilling med NVIDIA® G-SYNC™

ROG Strix GL702VM’s NVIDIA® G-SYNC™-skjermteknologien eliminerer forsinkelser og bildehakking som er vanlig med V-Sync. NVIDIA® G-SYNC™ synkroniserer skjermens oppdateringsfrekvens med GPU-en. Dette reduserer forsinkelser og bildehakking og eliminerer visuell rivning (tearing) – alt uten at det påvirker systemytelsen. Det som oppnås er utrolig smidig og fantastisk spilling.

Fullwidth banner container description

Intelligent termisk design

Hyper Cool Duo-Copper-kjølesystemet bruker varmerør og et dobbelt viftesystem for å kjøle ned CPU-en og GPU-en uavhengig av hverandre. Denne designen maksimerer kjøleeffekten for å gi ASUS ROG Strix GL702VM stabiliteten som trengs for svært lange og intense spilløkter.

Fullwidth banner container description

Taktilt tastatur

ASUS ROG Strix GL702VM har et spesialdesignet chiclet-spilltastatur med røde bakgrunnsbelyste taster og sakse-brytere som gir en tastedybde på 1,6 mm for taktile tastetrykk. Den har også WASDtaster som er fremhevet slik at du vet hvor du må plassere fingrene.

Fullwidth banner container description

Intel® Thunderbolt 3 med USB Type-C

Intel® Thunderbolt ™ teknologi gir signaloverførings hastighet opp til 40Gbits / s på kompatible enheter. Strix ROG GL702VM inneholder USB 3.1-C med Intel Thunderbolt som gir økt kompatibilitet med enhetene dine.

Fullwidth banner container description

Utstyrt med 16 GB DDR4 RAM

ASUS ROG Strix GL702VM er utstyrt med 16 GB DDR4 RAM, som er den nyeste standarden innen minneteknologi. Dra nytte av økt hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk med den nyeste generasjonen for å virkelig få fart på spillopplevelsen.

Fullwidth banner container description