Forsiden Elektronikk Bærbare PCer ASUS ROG GL502VS 15.6" FHD

ASUS ROG GL502VS 15.6" FHD matt GeForce GTX1070, Core i7-6700HQ, 16GB RAM,512GB SSD,Win 10 Home

Varenummer:
GL502VS-FY081T
EAN:
4712900548105
 • Skjermstørrelse 15,6"
 • Oppløsning 1920 x 1080 pixels
 • Berøringsskjerm Nei
 • Vekt 2,3Kg
 • Mobilt bredbånd Nei
 • OS Windows 10 Home
 • HDD 0GB
 • SSD / Flash 512GB
 • Minne 16GB
 • Prosessor Intel Core i7-6xxx
 • Modell Asus ROG

ROG STRIX GL502VS

Kompakt og kraftfull

Fullwidth banner container description

Den perfekte balansen mellom kraft og bærbarhet

Opplev uovertruffen ytelse med ROG Strix GL502VS’s sjettegenerasjons Intel® Core™ i7 quad-coreprosessor kombinert med diskret NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070-grafikk med full støtte for Microsoft® DirectX® 12. Den nyeste maskinvaren gir deg effektiv, kraftig ytelse for tunge spill eller produktiv fleroppgavekjøring som strømming og videoredigering i sanntid.

Fullwidth banner container description

Engasjerende VR (Virtual Reality/virtuell realitet)

Den VR-klare NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 GPU-en øker hastighet og energieffektivitet for å oppnå strålende ytelse i VR-miljøer. Kos deg med engasjerende VR som er smidig, har lav latens og ikke hakker.

Fullwidth banner container description

Spilling på farten

Med en profil som bare er 30,1 mm tynn og en vekt på bare 2,3 kg, har ROG Strix GL502VS en svært bærbar design som passer perfekt i en bæreveske eller ryggsekk. Enten du venter på flyet, slapper av på en kafé eller koser deg på en LAN-turnering, kan du spille omtrent hvor som helst!

Fullwidth banner container description

Vidvinkelskjermpanel

ROG Strix GL502VS har en 15-tommers skjerm med et svært raskt vidvinkelskjermpanel som gir deg brede visningsvinkler på 178 grader, slik at du unngår fargeskift selv når du ser på skjermen fra ekstreme vinkler.

Fullwidth banner container description

Utrolig smidig spilling med NVIDIA® G-SYNC™

ROG Strix GL502VS’s NVIDIA® G-SYNC™-skjermteknologien eliminerer forsinkelser og bildehakking som er vanlig med V-Sync. NVIDIA® G-SYNC™ synkroniserer skjermens oppdateringsfrekvens med GPU-en. Dette reduserer forsinkelser og bildehakking og eliminerer visuell rivning (tearing) – alt uten at det påvirker systemytelsen. Det som oppnås er utrolig smidig og fantastisk spilling.

Fullwidth banner container description

Intelligent termisk design

Hyper Cool Duo-Copper-kjølesystemet bruker varmerør og et dobbelt viftesystem for å kjøle ned CPU-en og GPU-en uavhengig av hverandre. Denne designen maksimerer kjøleeffekten for å gi ASUS ROG Strix GL502VS stabiliteten som trengs for svært lange og intense spilløkter.

Fullwidth banner container description

USB Type-C-tilkobling og mini DisplayPort

Den vendbare USB-C-porten gir deg enklere tilkobling av enheter og kjemperaske dataoverføringshastigheter på 10 Gbps via USB 3.1 Gen 1-porten. Overføring av en filmfil på 2 GB tar mindre enn 2 sekunder å fullføre! Du kan også koble ASUS ROG Strix GL502VS til en større skjerm via mini DisplayPorten for å oppnå en spillopplevelse som er enda mer oppslukende.

Fullwidth banner container description

Utstyrt med 16 GB DDR4 RAM

ASUS ROG Strix GL502VS er utstyrt med 16 GB DDR4 RAM, som er den nyeste standarden innen minneteknologi. Dra nytte av økt hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk med den nyeste generasjonen for å virkelig få fart på spillopplevelsen.

Fullwidth banner container description

SSD for superraske hastigheter

NVMe PCIe SSD gir deg superraske datatilgangshastigheter så du slipper å vente. ROG Strix GL502VS starter opp raskere, laster apper raskere og gir deg kortere innlastingstider i spill slik at du kan holde deg fokusert og leve deg inn i spillet. Kos deg med en lynrask SSD-stasjon – men stopp ikke der.

Fullwidth banner container description

Taktilt tastatur

ASUS ROG Strix GL502VS har et spesialdesignet chiclet-spilltastatur med røde bakgrunnsbelyste taster og sakse-brytere som gir en tastedybde på 1,6 mm for taktile tastetrykk. Den har også WASDtaster som er fremhevet slik at du vet hvor du må plassere fingrene.

Filtrer ut all bakgrunnsstøyen

Array-mikrofonene er utviklet for å filtrere ut støy fra omgivelsene, noe som betyr at stemmen din vil høres tydelig, selv om du er på et LAN-party eller i et annet høylytt miljø.

Fullwidth banner container description

Lyd fra ICEpower®

De innebygde høyttalerne er plassert slik at du får mest mulig ut av lyden når du spiller – og kan samtidig skilte med et stilig utseende.

Fullwidth banner container description

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet