• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > Elektronikk > PC & nettbrett > Bærbare PCer > ASUS ROG FX502VM 15.6" FHD matt GeForce GTX1060,Core i5-6300HQ,8GB RAM,256GB SSD,Win 10 Home
Tom handlevogn


ASUS ROG FX502VM 15.6" FHD matt GeForce GTX1060, Core i5-6300HQ, 8GB RAM,256GB SSD,Win 10 Home (FX502VM-DM112T)

Ekspertomtaler: 9 omtaler
Skjermstørrelse: 15,6"
Oppløsning : 1920 x 1080 pixels
Berøringsskjerm: Nei
Vekt: 2,2Kg
Mobilt bredbånd: Nei
OS: Windows 10 Home
HDD: 0GB
SSD / Flash: 256GB
Minne: 8GB
Prosessor: Intel Core i5-6xxx
Modell: Asus ROG
Beskrivelse

ASUS ROG FX502VM

Kompakt og kraftfull

Fullwidth banner container description

Den perfekte balansen mellom kraft og bærbarhet

Opplev uovertruffen ytelse med ROG FX502VM’s sjettegenerasjons Intel® Core™ i5 quad-core-prosessor kombinert med diskret NVIDIA® GeForce® GTX™ 1060-grafikk. Den nyeste maskinvaren gir deg effektiv, kraftig ytelse for spill eller produktiv fleroppgavekjøring som strømming og videoredigering i sanntid.

Fullwidth banner container description

Spilling på farten

Med en profil der måler blot 23,5 mm og en vægt på kun 2,2 kg, har ASUS ROG FX502VM et ultra-bærbart design, der passer perfekt i en taske eller rygsæk. Uanset om du venter på dit fly, slapper af på en café eller ved en LAN-turnering, kan du game næsten overalt!

Intelligent termisk design

Hyper Cool Duo-Copper-kjølesystemet bruker varmerør og et dobbelt viftesystem for å kjøle ned CPU-en og GPU-en uavhengig av hverandre. Denne designen maksimerer kjøleeffekten for å gi ASUS ROGFX502VM stabiliteten som trengs for svært lange og intense spilløkter.

Fullwidth banner container description

USB Type-C-tilkobling og mini DisplayPort

Den vendbare USB-C-porten gir deg enklere tilkobling av enheter og kjemperaske dataoverføringshastigheter på 10 Gbps via USB 3.1 Gen 1-porten. Overføring av en filmfil på 2 GB tar mindre enn 2 sekunder å fullføre! Du kan også koble ASUS ROG FX502VM til en større skjerm via mini DisplayPorten for å oppnå en spillopplevelse som er enda mer oppslukende.

Utstyrt med 8GB DDR4 RAM

ASUS ROG FX502VM har et spesialdesignet chiclet-spilltastatur med røde bakgrunnsbelyste taster og sakse-brytere som gir en tastedybde på 1,6 mm for taktile tastetrykk. Den har også WASD-taster som er fremhevet slik at du vet hvor du må plassere fingrene.

Fullwidth banner container description

Taktilt tastatur og med røde bakgrunnsbelyste

ASUS ROG FX502VM har et specialdesignet chiclet gamingtastatur med rød-baggrundsbelyste saks-switch taster, som giver dig 1,6 mm rejseafstand for taktile tastetryk. Det inkluderer også fremhævede WASD-taster, så du ved, hvor dine hænder skal være.

Filtrer ut all bakgrunnsstøyen

Array-mikrofonene er utviklet for å filtrere ut støy fra omgivelsene, noe som betyr at stemmen din vil høres tydelig, selv om du er på et LAN-party eller i et annet høylytt miljø.

Lyd fra ICEpower®

De innebygde høyttalerne er plassert slik at du får mest mulig ut av lyden når du spiller –og kan samtidig skilte med et stilig utseende.

Fullwidth banner container description