• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > Elektronikk > PC & nettbrett > Bærbare PCer > ASUS EeeBook E402MA 14" HD blå Celeron N3050, 2GB RAM, 32GB SSD, Windows 10 Home
Tom handlevogn

Vennligst vent...

ASUS EeeBook E402MA 14" HD blå Celeron N3050, 2GB RAM, 32GB SSD, Windows 10 Home (E402SA-WX013T_FFE)

Skjermstørrelse: 14"
Oppløsning : 1366 x 768 pixels
Berøringsskjerm: Nei
Vekt: 1,7Kg
Mobilt bredbånd: Nei
OS: Windows 10 Home
HDD: 0GB
SSD / Flash: 32GB
Minne: 2GB
Prosessor: Intel® Celeron®
Modell: Asus Eee PC
Beskrivelse

ASUS EeeBook

Mobil ytelse, elegant design.

ASUS EeeBook er en rimelig 14-tommers kompakt og lett bærbar datamaskin. Den gir deg en større skjerm, mer enn nok lagringsplass, og er fullspekket med teknologi som er utviklet for å forbedre brukeropplevelsen – noe som gjør den til det beste valget for daglige produktivitetsoppgaver og underholdning.
 

En rimelig bærbar datamaskin som har et førsteklasses preg

En rimelig bærbar datamaskin betyr ikke at du er nødt til å ta til takke med noe grunnleggende. ASUS EeeBook gir deg alle de bærbare nødvendighetene du trenger med et førsteklasses preg. ASUS EeeBook har kompakte dimensjoner med strømlinjeformede kurver. Den er tilgjengelig i tre uttrykksfulle farger, og har en taktil overflate.
 

Alt ligger i detaljene

ASUS EeeBook benytter en enkel, men likevel elegant design. Til tross for den kompakte størrelsen, har den alt du trenger, med alle de nødvendige funksjonene og portene som kreves for hverdagslig bruk.
 

IceCool-teknologien holder deg kjølig og komfortabel

For å holde varmeproblemer i sjakk, gir ASUS IceCool-teknologien ASUS EeeBook en unik intern layout som holder håndflatestøttens overflatetemperaturer mellom 28°C og 35°C. Dette er betydelig lavere enn kroppstemperatur, så du kan holde deg komfortabel i timevis.
 

Smarttelefon med berøringsskjerm-lignende presisjon

ASUS EeeBook er designet for å gi deg en mer intuitiv berøringsplate-opplevelse. Den eksklusive teknologien som brukes i produksjonen av berøringsskjermer for smarttelefoner har blitt innlemmet i berøringsplaten. Det gir en svært følsom overflate for nesten umiddelbar respons og utrolig nøyaktighet.
 

Kraftig prosessor for smidig ytelse under fleroppgavekjøring

ASUS EeeBook har en kraftig prosessor som har nok kraft til å håndtere alle de daglige databehandlingsbehovene dine. Den gir deg smidig fleroppgavekjøring, og er den perfekte plattformen for Microsoft Office, filmtitting, surfing på nett og spilling av de nyeste spillene.