• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > APPLE Watch Series 1 38mm Silver Alumin
Tom handlevogn


APPLE Watch Series 1 38mm Silver Alumin (MNNG2DH/A)

Type: Apple Watch 1
Beskrivelse

Her er begynnelsen på et sunnere liv.
Registrer aktiviteten din. Sammenlign øktene dine. Følg med på helsen din. Med Apple Watch Series 1 gjør du alt på et blunk, takket være den tokjerners prosessoren og de kraftige, nye funksjonene i watchOS 4.

Registrer og del aktiviteten din.
Ringene for Oppreist, Bevegelse og Trening gir deg et godt bilde av hvor mye du beveger deg til daglig. Se om du sitter for mye. Mål hvor mange kalorier du har forbrent. Og se hvor mange minutter du har trent. Du kan til og med dele aktivitetsringene med venner. Nye motiverende funksjoner og månedlige utfordringer inspirerer deg til å nå målene dine.

Sammenlign øktene dine.
Velg mellom en rekke innendørs og utendørs treningsøkter – alt fra sykling og løping til intervalltrening og roing. Trykk og sett i gang. Hver eneste bevegelse blir målt nøyaktig. Og Apple Watch kan kobles sammen med kompatibelt treningsutstyr.1 Så alle treningsdata synkroniseres til klokken.

Følg med på helsen din.

Siden du alltid har Apple Watch med deg, kan klokken gi deg et mer bevisst forhold til livsstilen din. Den kan hjelpe deg å forebygge stress og gi deg mer nyttig informasjon om pulsen. Nå kan du få en daglig oversikt over pulsen når du hviler, beveger deg og henter deg inn.

Lynraske reaksjoner.
Med den tokjerners prosessoren er Apple Watch klar til å holde følge med deg. Favorittappene dine starter umiddelbart og er alltid oppdatert, så du kan utføre daglige oppgaver som å sjekke aktivitetsringene dine, få veibeskrivelser eller svare på en melding – alt på et blunk.

Hold kontakten.
Få et varsel når noen ringer eller sender deg en melding. Be Siri om hjelp til å få ting gjort. Med Apple Watch Series 1 får du tilgang til viktig informasjon og kan utføre oppgaver raskt og enkelt rett fra håndleddet – som gir bedre flyt i hverdagen.