• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > Elektronikk > PC & nettbrett > Bærbare PCer > APPLE MacBook Air 11.6" Dual Core i5 1.6GHz, 4GB, 128GB Flash Storage
Tom handlevogn

Vennligst vent...

APPLE MacBook Air 11.6" Dual Core i5 1.6GHz, 4GB, 128GB Flash Storage (MJVM2H/A)

Ekspertomtaler: 29 omtaler
Skjermstørrelse: 11,6"
Oppløsning : 1366 x 768 pixels
Berøringsskjerm: Nei
Vekt: 1,1Kg
Mobilt bredbånd: Nei
OS: Mac OS X
HDD: 0GB
SSD / Flash: 128GB
Minne: 4GB
Prosessor: Intel Core i5
Modell: Apple Macbook AIR
Beskrivelse

Nye, femtegenerasjons Intel Core-Prosessorer. Thunderbolt 2. Heldagsbatteri.

 

 

Batteritid i opptil tolv timer.
Den tar ikke kvelden før du gjør det.

Med en 11-tommers MacBook Air får du en batteritid på opptil ni timer på én lading, og med 13-tommersmodellen får du opptil tolv timer. Det betyr at du kan jobbe fra første kaffekopp til du reiser hjem om kvelden, uten å lade. Når du bare vil slappe av, kan du se på film på iTunes i opptil ti timer på 11-tommersmodellen og opptil tolv timer på 13-tommeren. Og med et batteri som varer i opptil 30 dager i dvalemodus, kan du reise vekk i flere uker, og fortsette der du slapp når du kommer tilbake.

 

Tynn. Lett. Kraftig.
Og klar for alt.

Det spiller ingen rolle hvor stor oppgaven er. De nye Intel Core i5- og i7 prosessorene med Intel HD Graphics 6000 tar den på strak arm. Alt fra redigering av bilder til nettsurfing går i superfart. All denne kraften er presset inn i et unibody-kabinett på kun 1,7 cm og 1,08 kg.

 

802.11 ac Wi-Fi-støtte.
Neste generasjons trådløs.

MacBook Air sprenger alle grenser for Wi-Fi-hastigheter ved hjelp av den nyeste 802.11ac-teknologien. Du kan koble deg til via en 802.11ac-basestasjon – som AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule – og få trådløse hastigheter som er opptil tre ganger raskere enn forrige generasjon Wi‑Fi. 802.11ac har dessuten større rekkevidde, slik at du har større frihet til å jobbe der du vil.

 

Rask flashlagring.
Klar. Ferdig. Ferdig.

Flashlagringen i MacBook Air er opptil 17 ganger raskere enn på en harddisk med 5 400 o/min. Det betyr at alt du gjør, går kjappere. MacBook Air starter til og med raskt, takket være flashlagring og femte generasjon Intel Core-prosessorer.

 

OS X Yosemite.
Verdens mest avanserte operativsystem for datamaskiner.

Det er enkelt å bruke, vakkert å se på og utviklet for å utnytte Mac-maskinvaren best mulig. OS X Yosemite er verdens mest avanserte operativsystem for datamaskiner. Det leveres med en imponerende samling apper for ting du gjør hver dag, og åpner for et utrolig samarbeid mellom Macen og iOS-enhetene dine.

 

 

I esken

  • MacBook Air
  • Lader
  • Støpsel