Vennligst vent...

Produktet ble lagt i handlekurven.Se handlevognen her
 • Gratis frakt over 800,-
 • Gratis retur/bytte
 • 365 dagers åpent kjøp

Vennligst vent...

Her er du: Forsiden > Elektronikk > Mobiltelefon > Mobiltelefoner > APPLE iPhone 6s 128GB - Mobiltelefon - Gull
Tom handlevogn


APPLE iPhone 6s 128GB - Mobiltelefon - Gull (MKQV2QN/A)

Ekspertomtaler: 538 omtaler
3D Touch lar deg gjøre mer enn noen gang med ett enkelt trykk.
Bluetooth: Ja
Kamera: Ja
Design: Bar
Skjermstørrelse: 4,7"
Vekt: 143g
Operativsystem: iPhone OS
Farge: Gull
WIFI: Ja
Operatørlås: Nei
Kapasitet: 128GB
Veil. pris  10 099,-
7 890,-
Du sparer: 22%
Antall
 
Bestillingsvare
 • Gratis frakt over 800,-
 • Gratis retur/bytte
 • 365 dagers åpent kjøp
  Beskrivelse

   

   

  Apple iPhone 6s
    Med én gang du begynner å bruke iPhone 6s og 6s Plus, vil du skjønne at dette er noe helt nytt. 3D Touch lar deg gjøre mer enn noen gang med ett enkelt trykk. Live Photos gjør minnene dine enda mer levende. Og det er bare begynnelsen. Ta iPhone 6s og 6s Plus nærmere i øyesyn. Du vil finne nyskapning på alle plan.
   

   

  Det eneste som er endret, er absolutt alt.
   

   

  Apple iPhone 6s
   

  3D Touch

  Neste generasjon Multi‑Touch.

  Den første iPhonen hadde Multi-Touch – og forandret måten vi opplever og benytter teknologi på. Med 3D Touch kan du nå gjøre ting som aldri før har vært mulig. Teknologien merker hvor hardt du trykker på skjermen, noe som åpner for nye, raske og enkle måter å bruke telefonen på. Du får også tilbakemeldinger i sanntid, i form av lett prikking fra helt nye Taptic Engine.
   

  Apple iPhone 6s
   


   


  Kameraer

  12 MP bilder. Video i 4K. Live Photos. Lag minner som varer.

  Verdens mest populære kamera er blitt enda mer avansert. iSight-kameraet på tolv megapiksler tar utrolig skarpe, detaljerte bilder og skyter 4K-video med opptil fire ganger så høy oppløsning som HD-video i 1080p. Det nye FaceTime HD-kameraet på fem megapiksler tar selfier i henge på veggen-kvalitet. Og på toppen av det hele introduserer iPhone 6s og 6s Plus Live Photos, en ny funksjon som virkelig puster liv i minnene dine. Live Photos tar et opptak rett før og etter at du knipser bildet, og du spiller av snutten med et lite trykk.
   


   

  Teknologi

  A9. Den mest avanserte chipen i en smarttelefon. Noensinne.

  iPhone 6s og 6s Plus er utstyrt med en spesialutviklet 64-bits A9-chip. Resultatet er ytelse som tidligere var forbeholdt stasjonære datamaskiner. Du får opptil 70 prosent raskere prosessorytelse og opptil 90 prosent raskere grafikkytelse når du bruker grafikkintensive spill og apper.
   

  Apple iPhone 6s
   

  Design

  Grensesprengende design har sprengt enda en grense.

  Innovasjon er ikke alltid synlig, men tar du iPhone 6s og 6s Plus nærmere i øyesyn vil du oppdage nyskapning på alle plan. Det nye huset er laget av en aluminiumslegering i 7000-serien, en legering som ellers benyttes i romfartsindustrien. Skjermglasset er det sterkeste og mest solide som finnes på en smarttelefon. Og nå kan du også få den i rosegull, i tillegg til klassikerne gull, sølv og stellargrå.
   

  Touch ID

  Avansert sikkerhet. Perfeksjonert til fingerspissen.

  Touch ID låser enkelt og sikkert opp telefonen med en svært avansert fingeravtrykkssensor, som nå er både raskere og bedre.
   

  Apple iPhone 6s
   

  Trådløst nettverk

  Raskere 4G LTE. Raskere Wi‑Fi.

  iPhone 6s og 6s Plus har 4G LTE. Den støtter flere LTE‑bånd enn noen annen smarttelefon. Og når du er tilkoblet et trådløst nettverk, kan du surfe på nettet og laste ned apper på iPhone 6s og 6s Plus med opptil dobbelt så høy hastighet som før.
   


   

  iOS 9

  En opplevelse ulik noen annen. På en telefon ulik alle andre.

  iOS 9 er verdens mest intuitive, avanserte, intelligente og sikre mobilplattform. Kraftige inkluderte apper, avanserte Siri-funksjoner og forbedringer i hele systemet gjør den smartere enn noensinne. Tett integrering med maskinvaren fra Apple gjør at alt jobber sammen på en imponerende måte. Og App Store er full av utrolige apper som er skreddersydd for å utnytte mulighetene i iPhone.