Vennligst vent...
Forsiden APPLE iPad Pro 9.7" 32GB
APPLE iPad Pro 9.7" 32GB Cell Grå WiFi+Cell, 9.7" Retina skjerm, 12MP/5MP Kamera, iOS 9.3 (MLPW2KN/A)
APPLE iPad Pro 9.7" 32GB Cell Grå WiFi+Cell, 9.7" Retina skjerm, 12MP/5MP Kamera, iOS 9.3 (MLPW2KN/A)
APPLE iPad Pro 9.7" 32GB Cell Grå WiFi+Cell, 9.7" Retina skjerm, 12MP/5MP Kamera, iOS 9.3 (MLPW2KN/A)
APPLE iPad Pro 9.7" 32GB Cell Grå WiFi+Cell, 9.7" Retina skjerm, 12MP/5MP Kamera, iOS 9.3 (MLPW2KN/A)
APPLE iPad Pro 9.7" 32GB Cell Grå WiFi+Cell, 9.7" Retina skjerm, 12MP/5MP Kamera, iOS 9.3 (MLPW2KN/A)
APPLE iPad Pro 9.7" 32GB Cell Grå WiFi+Cell, 9.7" Retina skjerm, 12MP/5MP Kamera, iOS 9.3 (MLPW2KN/A)
APPLE iPad Pro 9.7" 32GB Cell Grå WiFi+Cell, 9.7" Retina skjerm, 12MP/5MP Kamera, iOS 9.3 (MLPW2KN/A)
APPLE iPad Pro 9.7" 32GB Cell Grå WiFi+Cell, 9.7" Retina skjerm, 12MP/5MP Kamera, iOS 9.3 (MLPW2KN/A)

APPLE iPad Pro 9.7" 32GB Cell Grå WiFi+Cell, 9.7" Retina skjerm, 12MP/5MP Kamera, iOS 9.3

Varenummer:
MLPW2KN/A
EAN:
888462831260
 • Skjermstørrelse 9,7"
 • Oppløsning 2048 x 1536 pixels
 • Vekt 444g
 • Mobilt bredbånd Ja
 • OS iOS
 • Kapasitet 32GB

Uansett hva du skal gjøre, er nye iPad Pro moden for oppgaven. Den har krefter som går utenpå de fleste bærbare PC-er, men er befriende enkel å bruke. Den nye Retina-skjermen ser like flott ut som den er behagelig å ta på. Og alt knyttes sammen med iOS, verdens mest avanserte mobilplattform. iPad Pro – alt du kan ønske deg av en moderne datamaskin. Og enda litt til.

Helt klart verdens mest avanserte skjerm.
iPad har alltid gitt den ultimate Multi-Touch-opplevelsen. Den nye Retina-skjermen på iPad Pro setter en helt ny standard. Ikke bare er den mer lyssterk og har mindre gjenskinn. Takket være ProMotion-teknologien er den også mye mer responsiv. Så uansett om du blar gjennom nettsider i Safari eller spiller et intenst 3D-spill, er opplevelsen sømløs, rask og fullstendig oppslukende.

Ny 10,5-tommers skjerm.
iPad Pros nye 10,5-tommers skjerm er nesten 20 prosent større enn skjermen til 9,7-tommeren. Dermed får du mer plass til å gjøre mer. Den har også et skjermtastatur i full størrelse. Likevel er den like bærbar som før.

ProMotion. Du har aldri sett eller følt maken.
Den nye Retina-skjermen på iPad Pro har ProMotion-teknologi med støtte for en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Dette gjør at filmer og videoer får fantastisk bildekvalitet, og at du kan spille uten irriterende skurring. Fart kan altså være vakkert. Og uansett hvordan du håndterer skjermen – med fingrene eller med Apple Pencil – er skjermen mer responsiv enn før.

Enda mer å få øye på.
Lysstyrke på
600 nit
Med bedre lysstyrke er det lettere å se, uansett hvor du er.

Stort fargerom
(P3)
Med et stort P3-fargerom får du enda sterkere grønn- og rødtoner, som gir mer virkelighetstro bilder og videoer.

1,8 %
gjenskinn
Med Apples spesiallagede antirefleksbelegg blir alt på skjermen tydeligere og lettere å se, uansett hvor du er.

Multitasking. Redesignet fra første sveip.

Det er blitt enda enklere å gjøre enda mer. Med en helt ny Dock i iOS 11 åpner du enkelt apper og filer du nettopp har brukt. Begge appene holder seg også aktive hvis du bruker Slide Over eller Split View, så du kan jobbe i begge samtidig. Dermed kan du redigere i Adobe Photoshop Fix samtidig som du lager en nettside. Eller bruke Safari til å planlegge ferien samtidig som du sjekker ledige datoer i kalenderen. iPad Pro og iOS 11 passer perfekt til å gjøre akkurat det du har lyst til – umiddelbart.

Mer kraft enn de fleste bærbare PC‑er.
Du håndterer store krefter med A10X Fusion-chip med 64-bits arkitektur og seks kjerner. Nok til å redigere 4K-video på farten. Rendre en komplisert 3D-modell. Eller opprette og legge inn kommentarer i store dokumenter og presentasjoner. Uten problemer. Alt sammen på en enhet med batteri som holder hele dagen.

A10X
Fusion-chip
Med A10X Fusion-chip kan du med letthet utføre komplekse oppgaver som å bruke flere apper samtidig, redigere bilder i høy oppløsning eller spille grafisk tunge spill.

ISP
bildesignalprosessor
Bildesignalprosessoren utviklet av Apple benytter maskinlæring for å få bildene og filmene dine til å se fantastiske ut.

Batteritid på opptil
10 timer
Hold deg produktiv og kreativ med heldagsbatteri.

Nyspisset.
Den høyere oppdateringsfrekvensen i iPad Pro får Apple Pencil2 til å føles enda mer responsiv og naturlig. Ingen annen digital penn lar deg skrive, kommentere og tegne med samme presisjon.

Med iOS 11 får du enda større glede av Apple Pencil
Notater på sekundet

Skriv når inspirasjonen kommer over deg. Bare berør den låste skjermen med Apple Pencil, og iPad åpner et notat.

Merknader på sekundet
Signer dokumenter, legg til merknader i PDF-dokumenter eller tegn på et skjermbilde.

Tekstbunden tegning

Lag skisser, tegn eller skriv ved siden av annen tekst i Notater og Mail.

Skann og signer.
Den nye dokumentskanneren i Notater oppdager og skanner automatisk dokumenter, slik at du enkelt kan signere, lagre og dele.

Et kolossalt sprang for iPad.
iOS 11 gjør iPad mer brukervennlig enn noen gang. Med de nye, kraftige funksjonene er det raskere og enklere å gjøre mer, på en mer personlig måte.

Dock
Helt nye Dock gjør det lettere å finne favoritter og nylig brukte filer og apper. Den er spesielt nyttig til multitasking og til å finne frem blant apper.

Filer
Uansett hvor filene dine ligger – for eksempel i iCloud eller Dropbox – samler den nye Filer-appen dem på ett sted.

Flytt og slipp
Med Flytt og slipp kan du flytte ting rundt på en helt ny måte. Den er utviklet for Multi-Touch, og gjør det superenkelt å flytte tekst, bilder og filer fra én app til en annen. Med bare en finger.

Appveksleren

Med den nye versjonen av Appveksleren er det bare å sveipe for å bytte mellom apper. Den husker til og med hvilke apper du har brukt sammen i Multitasking.

Multitasking
Multitasking-funksjonen er kraftigere og mer intuitiv enn noensinne. Hvis du åpner en ny app direkte fra Dock, vil begge appene være aktive i både Slide Over og Split View.

Apple Pencil
Med iOS 11 får du enda større glede av Apple Pencil. Lag skisser, tegn eller skriv ved siden av tekst i Notater. Du kan til og med skrive et notat direkte ved å berøre den låste iPad-skjermen med Apple Pencil.

Utvidet virkelighet.
iOS er nå verdens største plattform for utvidet virkelighet. Spill og apper kan levere sømløse og oppslukende opplevelser som strekker seg langt utenfor skjermen. Med den imponerende Retina-skjermen og de kraftige kameraene på iPaden kan du pusse opp hjemmet ditt, utforske en by du aldri har vært i – og til og med teste hvordan en ny tatovering du vurderer vil ta seg ut. Mulighetene er uendelige.

Kraften i iPad. Ganger 1,3 millioner.
iPad er et kraftig verktøy for arbeid, lek og læring. Med over en million apper som er utviklet for å dra full nytte av Multi-Touch-skjermen og den kraftige chipen, kan den forandre hvordan du gjør tingene du liker å gjøre.

Under en halvkilo.
Tonnevis av muligheter.

Selv om iPad Pro byr på utrolig ytelse, en avansert skjerm, to kameraer, lynrask trådløskobling og et batteri som varer hele dagen,1 er den likevel kompakt og elegant. Så du kan få gjort nesten hva som helst hvor som helst.

Trådløst
Surf på nettet, strøm video og del dokumenter raskere fra så og si hvor som helst med 802.11ac Wi‑Fi og 4G LTE.3 Med integrert Apple SIM4 kan du være på nett via mobilnettverk i over 180 land og områder.

Kameraer
iPad Pro har de samme avanserte kameraene som iPhone 7. Avansert optisk bildestabilisering og ƒ/1,8-blenderåpning gir utrolige bilder og video, selv i dårlig lys. Og med et større fargerom tar du enda bedre selfier.

Touch ID

Touch ID er en avansert fingeravtrykksensor, som du kan bruke til å låse opp iPaden raskt og sikre privat informasjon i ulike apper.

Dobbelt så rask
som tidligere generasjoner

Smart Keyboard
Brett enkelt ut Smart Keyboard i full størrelse2 – tilgjengelig for både 10,5-tommers og 12,9-tommers iPad Pro – når du trenger det. Legg det sammen til et tynt og lett deksel når du ikke trenger det. Det er like lett å bruke som det er å ta med seg.

Begynn å skrive en e-post på iPhone, og gjør den ferdig på iPad Pro. Eller kopier bilder, video eller tekst på iPhone, og lim det inn på iPad. Du kan til og med bruke AirDrop til å dele trådløst mellom enhetene dine. iPhone og iPad Pro ble ikke laget for å samhandle bare med hverandre, men også med Mac og Apple Watch.

iCloud. Alt som er viktig på ett sted.

I iCloud kan du trygt lagre bilder, musikk, apper og mer, oppdatere dem, sikre dem, og ha tilgang til dem fra alle enhetene dine.

Pass på den du er glad i.

Fra slitesterke etuier og deksler til Apple Pencil og Smart Keyboard – det finnes en hel verden av tilbehør som gjør at du får enda mer glede av iPad Pro.

Skjerm

Skjerm-diagonal24,6 cm (9.7")
Skjermoppløsning2048 x 1536 piksler
LED backlight
Pekeskjerm
BerøringsteknologiMulti-touch
Pikseltetthet264 ppi
Bildeformat4:3

Prosessor

ProsessorfamilieApple
ProsessorA9X
Coprosessor
Coprocessor modellM9

Lagringsmedium

Intern lagringskapasitet32 GB
Innebygd kortleser
MinnekortenhetStøttes ikke
LagringsmedierFlash

Audio

Innebygde høyttalere
Innebygd mikrofon
Antall innebygde høyttalere4

Kamera

Bakkamera
Bakkameraoppløsning (numerisk)12 MP
Digital zoom3x
Autofokus
Videoopptak
Maksimal videooppløsning3840 x 2160 piksler
Videoopptaksmoduser720p,1080p
Videoinnspillingshastighet30 fps
Videostabilisator
Ansiktsgjenkennelse
Frontkamera
Frontkameraoppløsning (numerisk)5 MP
Geotagging
Dreie Camera

Nettverksbygging

3G
Bluetooth/blåtann
Wi-Fi standardIEEE 802.11ac
4G
Wi-Fi-standarderIEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Blåtannversjon/bluetooth-versjon4.2
AirPlay
2G
2G standarderEDGE,GSM
3G standarderDC-HSDPA,HSPA,HSPA+,UMTS
4G standarderLTE
2G bands (primary SIM)850,900,1800,1900 MHz
Støttet av 3G båndet850,900,1700,1900,2100 MHz
SIM-kort typeNanoSIM

Tilkoblingsevne

Mobil High-definisjons Link (MHL)
Hodetelefon ut
Hodetelefontilkobling3,5 mm
Dokkingtilkobling typeApple Smart Connector

Telefonfunksjoner

Taleanrop
Videosamtale

Meldinger

Instant Messaging (IM)
E-mail

Design

FormfaktorSlate
ProduktfargeGrå
Merke fargeSpace Gray
StasjonstypeFull størrelse tablet
Fingeravtrykksavleser

Ytelse

GPS
Assisted GPS (A-GPS)
GLONASS
GPS
Akselerometer
Omgivelseslyssensor
Gyroscope
Elektronisk kompass
Barometer
Støttede Windows operativsystemerJa
Støttede Mac operativsystemerJa
Støttede lydformaterAAC,AAX,AAX+,AIFF,HE-AAC,M4A,MP3,WAV
Fotografiske formattyperGIF,JPG,TIF
VideoformaterH.264,M-JPEG,MPEG4
Videoformat som støttesAVI,M4V,MOV,MP4
Dokumentformater som støttesDOC, DOCX, HTM, HTML, ICS, Nøkkel, PDF, PPT, PPTX, RTF, TXT, VCF, XLS, XLSX
Støttede arkiv-formaterZip

Software

PlattformiOS
Operativsystemprogramvare 04iOS
Operativsystem, versjon9
Forhåndsinstallert programvareFaceTime\Safari\Siri\iTunes Store\App Store\iBooks\Game Center\Photo Booth\iCloud Drive

Battery

BatteriteknologiLithium Polymer (LiPo)
Batterikapasitet38,5 Wh
Batteridriftstid10 timer
Browsing tid (3G)9 timer
Browsing tid (4G)9 timer

Vekt og dimensjoner

Bredde169,5 mm
Dybde6,1 mm
Høyde240 mm
Vekt444 g

Miljømessige forhold

Driftstemperaturområde0 - 35 °C
Oppbevaringstemperaturomåde (Celsius)-20 - 45 °C
Luftfuktighetsområde ved drift5 - 95%
Driftshøyde0 - 3000 m

Emballasjeinnhold

Tastatur medfølgerNei
Kabler inkludertLightning
AC-adapter bunt

Andre funksjoner

SIM-kortstøttet
64-bit beregning
Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet