Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Fottøy Lave sko ALFA Varde A/P/S GTX - Sko
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)
Outlet!

ALFA Varde A/P/S GTX - Sko

Varenummer:
567951-1410

En lett terrengsko med tett passform. Det vedlikeholdsfrie yttermaterialet AlfaAir™ trenger ikke annet vedlikehold enn kun å skylles av.
 • Kjønn Herre, Dame

Alfa Varde A/P/S GTX

En lett terrengsko med tett passform. Det vedlikeholdsfrie yttermaterialet AlfaAir™ trenger ikke annet vedlikehold enn kun å skylles av. Kombinert med GORE-TEX® Surround System, som puster 360° rundt foten, er disse skoene svært pustende og vanntette for høy komfort hele dagen. Grunnet dette pustende systemet hvor vann kan penetrere luftekanalene vil man ved aktivitet i vått terreng kunne oppleve en kald følelse, da vann omslutter foten. Takket være GORE-TEX® membranen blir man allikevel ikke fuktig på føttene. Den lette EVA mellomsålen er støtdempende, og yttersålen Vibram® Grip A/P/S er myk uten at det går på kompromiss med grep og torsjonsstabilitet i tørt og vått terreng.

Varde A/P/S GTX har en noe smalere passform enn andre ALFA modeller og mange velger derfor en størrelse større enn normalt i Varde A/P/S GTX.

Spesifikasjoner:

 • Materialer: Alfa Air™ består av laminerte lag. Det ytterste materialet er perforert mikrofiber som er slitesterkt, vedlikeholdsfritt og har god pusteevne. Innsiden kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra pusteevne, elasticitet eller isolasjon. Den gode pusteevnen i Alfa Air™ materialet sikrer komfortable føtter selv på varme dager. Sko med Alfa Air™ overdel er perfekte 3 sesongers sko, godt egnet for utendørsaktiviteter fra sen vår til tidlig høst.
 • GORE-TEX Surround er en teknologi som kombinerer 100% vanntetthet og svært god pusteevne på en svært innovativ måte, og brukes på våre lave og middels høye A/P/S hiking sko. Teknologien sørger for ekstra gode pusteegenskaper fordi skoene også puster under føttene gjennom luftkanaler som ventileres ut på siden av skoene. Vann sperres ute, mens svetten enkelt fordamper ut i fra hele foten. Sko med surround-teknologien egner seg best til bruk under varme forhold, og teknologien sørger for at dine føtter har det tørt og komfortabelt selv ved høye temperaturer eller høy aktivitet. Vi gjør oppmerksom på at disse skoenes åpne konstruksjon gjør at vann også kan trenge inn gjennom luftekanalene på siden, f.eks. hvis man tråkker i vann eller myr. Mange vil da oppleve en litt uvant/rar følelse når føttene blir avkjølt av vannet. Dette er helt normalt og har ingen betydning i forhold til å holde deg tørr på føttene - den vanntette GORE-TEX innersokken sørger for det. Denne egenskapen kan også utnyttes til å kjøle ned føttene en varm sommerdag uten at man blir våt.
 • Formet innleggsåle i pustende og fuktabsorberende EVA-materiale. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som gir god komfort.
 • Ventilerende binnsåle med innlagte luftkanaler under foten. Svette og varme føres raskt bort fra foten og ut av skoen.
 • Grip APS er en spesialutviklet såle fra Alfa Sko AS og Vibram®. Mønsteret gir et optimalt sålegrep og er tilpasset våre lave- og middels høye tursko/hikingsko. Definerte knotter gir et sikkert grep i ujevnt terreng, og den definerte kanten rundt sålen gir godt feste på stein og grus. Sålen har også en godt definert hel som gir ekstra godt feste i nedoverbakker. Mønsteret er utformet slik at jord og grus ikke fester seg.
 • Støtabsorberende mellomsåle med lav egenvekt, hvor demping og stabilitet er tilpasset bruksområdet. 
 • Tett og stødig passform som gir full kontroll over bevegelsene dine, rund hælfasong som gir minimal risiko for gnagsår.
 • Helkalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
 • Alfa bruker kun impregnerte lisser for å hindre at de trekker vann , i henhold til GORE-TEX standard.
 • Vekt: 475 g pr sko/støvel (EU 42)
 • Skafthøyde: 7,0cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Hva synes du om dette produktet?
GM
Dritt sko , tåler ikke noe . Kan kastes etter et halvt år bruk ...
Thor
Alt for dårlig kvalitet! Membranen punkterte i begge skoene etter kun noen få turer.
AlfaAir - for dårlig
Har hatt to slike par. Behagelige sko, men: Yttermaterialet, AlfaAir, er veldig svakt. Det sprekker i "brettene" etter kort tid. Kommer ikke til å kjøpe flere slike, eller andre med tilsvarende yttermateriale. For dyrt og for dårlig.
Damefot?
Vær obs på at denne skoen ikke passer for en normal norsk herrefot! Den er veldig smal. Tett betyr at en normal fot ikke passer.
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her