Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Fottøy Høye sko ALFA Kvist Advance GTX - Sko
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)
Høstsalg! %
-40%

ALFA Kvist Advance GTX - Sko Blå/Grønn

Varenummer:
507-951-780

Kvist Advance er en komfortabel sko i Ripstop-tekstil med slitesterk kalosjering. GORE-TEX® Vision har svært gode pusteegenskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager.
Vår førpris 2 499,-
1 499,-
Du sparer 1 000,-
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Antall
På lager

Alfa Kvist Advance GTX

Kvist Advance er en komfortabel sko i Ripstop-tekstil med slitesterk kalosjering. GORE-TEX® Vision har svært gode pusteegenskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager. Mellomsålen i EVA sørger for støtdempingen, mens den myke Vibram® yttersålen spesialutviklet for nordiske forhold, sikrer godt grep og vridningsstabilitet både på fjellet og i marka.

Spesifikasjoner:

  • Materialer: Et slitesterkt materiale med lav vekt. En tykk forsterkningstråd veves inn med jevne mellomrom, denne forhindrer at smårifter utvikler seg til større flenger.
  • GORE-TEX® EXTENDED COMFORT: Brukes i lave og middels høye Hiking modeller hvor det kreves ekstra god pusteevne. Vann sperres ute, mens svetten enkelt fordamper fra innsiden. Til bruk under varme forhold. 100 % vanntett, slitesterk, svært god pusteevne, sørger for et tørt og komfortabelt klima for føttene ved høye temperaturer eller ved høy aktivitet.
  • Anatomisk utformet innleggssåle laget i EVA. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som motvirker slitne føtter og gir god komfort. Sålen har antibakteriell overflate for å motvirke lukt.
  • VIBRAM® GRIP APS er en spesialutviklet såle fra Alfa Sko AS og Vibram®. Mønsteret gir et optimalt sålegrep og er tilpasset våre lave- og middels høye tursko/hikingsko. Definerte knotter gir et sikkert grep i ujevnt terreng, og den definerte kanten rundt sålen gir godt feste på stein og grus. Sålen har også en godt definert hel som gir ekstra godt feste i nedoverbakker. Mønsteret er utformet slik at jord og grus ikke fester seg.
  • Tett og stødig passform som gir full kontroll over bevegelsene dine, rund hælfasong som gir minimal risiko for gnagsår.
  • Kalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
  • Tå og hæl forsterkning som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
  • Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.
  • Vekt: 470 g pr sko/støvel (EU 42)
  • Skafthøyde: 11,0cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen