Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Fottøy Høye sko ALFA Kvist Advance GTX - Sko
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko - Blå/Grønn (507-951-780)

ALFA Kvist Advance GTX - Sko Blå/Grønn

Varenummer:
507-951-780

Kvist Advance er en komfortabel sko i Ripstop-tekstil med slitesterk kalosjering. GORE-TEX® Vision har svært gode pusteegenskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager.
2 499,-
42
44
46
47
Antall
På lager

Alfa Kvist Advance GTX

Kvist Advance er en komfortabel sko i Ripstop-tekstil med slitesterk kalosjering. GORE-TEX® Vision har svært gode pusteegenskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager. Mellomsålen i EVA sørger for støtdempingen, mens den myke Vibram® yttersålen spesialutviklet for nordiske forhold, sikrer godt grep og vridningsstabilitet både på fjellet og i marka.

Spesifikasjoner:

  • Materialer: Et slitesterkt materiale med lav vekt. En tykk forsterkningstråd veves inn med jevne mellomrom, denne forhindrer at smårifter utvikler seg til større flenger.
  • GORE-TEX® EXTENDED COMFORT: Brukes i lave og middels høye Hiking modeller hvor det kreves ekstra god pusteevne. Vann sperres ute, mens svetten enkelt fordamper fra innsiden. Til bruk under varme forhold. 100 % vanntett, slitesterk, svært god pusteevne, sørger for et tørt og komfortabelt klima for føttene ved høye temperaturer eller ved høy aktivitet.
  • Anatomisk utformet innleggssåle laget i EVA. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som motvirker slitne føtter og gir god komfort. Sålen har antibakteriell overflate for å motvirke lukt.
  • VIBRAM® GRIP APS er en spesialutviklet såle fra Alfa Sko AS og Vibram®. Mønsteret gir et optimalt sålegrep og er tilpasset våre lave- og middels høye tursko/hikingsko. Definerte knotter gir et sikkert grep i ujevnt terreng, og den definerte kanten rundt sålen gir godt feste på stein og grus. Sålen har også en godt definert hel som gir ekstra godt feste i nedoverbakker. Mønsteret er utformet slik at jord og grus ikke fester seg.
  • Tett og stødig passform som gir full kontroll over bevegelsene dine, rund hælfasong som gir minimal risiko for gnagsår.
  • Kalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
  • Tå og hæl forsterkning som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
  • Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.
  • Vekt: 470 g pr sko/støvel (EU 42)
  • Skafthøyde: 11,0cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Fjellgubbe
Utrolig gode å gå i, også i ulendt terreng. Men: lekkasje i gortex etter et halvt år. Nå annet merke
Alfa er best
Blir aldri skuffet når jeg kjøper Alfa, det samme gjelder for Kvist modellen
Fantastisk sko
Anbefaler disse, har vært innom litt forskjellig, som Salomon og Merrell nylig. De kan ikke måle seg med hvor komfortable og gode Alfa er rett ut av esken.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen