Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Fottøy Høye sko ALFA Kvist Advance GTX - Sko
ALFA Kvist Advance GTX - Sko (507-951-015)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko (507-951-015)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko (507-951-015)
ALFA Kvist Advance GTX - Sko (507-951-015)

ALFA Kvist Advance GTX - Sko

Varenummer:
507-951-015

Kvist Advance er en komfortabel sko i Ripstop-tekstil med slitesterk kalosjering. GORE-TEX® Vision har svært gode pusteegenskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager.
 • Kjønn Herre
 • Type Høye
2 499,-
40
41
42
43
44
45
Antall
På lager

Alfa Kvist Advance GTX

Kvist Advance er en komfortabel sko i Ripstop-tekstil med slitesterk kalosjering. GORE-TEX® Vision har svært gode pusteegenskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager. Mellomsålen i EVA sørger for støtdempingen, mens den myke Vibram® yttersålen spesialutviklet for nordiske forhold, sikrer godt grep og vridningsstabilitet både på fjellet og i marka.

Spesifikasjoner:

 • Materialer: Et slitesterkt materiale med lav vekt. En tykk forsterkningstråd veves inn med jevne mellomrom, denne forhindrer at smårifter utvikler seg til større flenger.
 • GORE-TEX® EXTENDED COMFORT: Brukes i lave og middels høye Hiking modeller hvor det kreves ekstra god pusteevne. Vann sperres ute, mens svetten enkelt fordamper fra innsiden. Til bruk under varme forhold. 100 % vanntett, slitesterk, svært god pusteevne, sørger for et tørt og komfortabelt klima for føttene ved høye temperaturer eller ved høy aktivitet.
 • Anatomisk utformet innleggssåle laget i EVA. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som motvirker slitne føtter og gir god komfort. Sålen har antibakteriell overflate for å motvirke lukt.
 • VIBRAM® GRIP APS er en spesialutviklet såle fra Alfa Sko AS og Vibram®. Mønsteret gir et optimalt sålegrep og er tilpasset våre lave- og middels høye tursko/hikingsko. Definerte knotter gir et sikkert grep i ujevnt terreng, og den definerte kanten rundt sålen gir godt feste på stein og grus. Sålen har også en godt definert hel som gir ekstra godt feste i nedoverbakker. Mønsteret er utformet slik at jord og grus ikke fester seg.
 • Tett og stødig passform som gir full kontroll over bevegelsene dine, rund hælfasong som gir minimal risiko for gnagsår.
 • Kalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
 • Tå og hæl forsterkning som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
 • Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.
 • Vekt: 470 g pr sko/støvel (EU 42)
 • Skafthøyde: 11,0cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Kvist Advance
Kjempegod på foten,lett i vekt,holder deg tørr og varm. Et supert valg.....så fornøyd.Rask levering :-) !!
Emilie
Veldig gode sko, svært lette, og myke også i hælen, uten at det går utover støtten (noe som var godt for ei som sliter litt med akillesen). Damemodellen er smal, kjøpte derfor herremodellen, som satt som støpt. Anbefales!
Hundemann
Etter å ha slitt ut et par Alfa Trollstein kjøpte jeg Alfa Kvist. Glimrende sko når det er vått i marka, vanntette og puster godt. Sålen har god gripeevne og skoen er ekstremt lett samtidig som den gir ankelstøtte. Brukes hver dag på tur med hundene i skog og mark.
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her