Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Fottøy Lave sko ALFA Knaus Advance GTX - Sko
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)

ALFA Knaus Advance GTX - Sko Svart

Varenummer:
523-951-015

Knaus Advance har Ripstop-tekstil med forsterkede partier, som sikrer lav vekt uten å gå på kompromiss med slitestyrken. GORE-TEX® Vision har svært gode pusteegnskaper.
1 299,-
40
Antall
På lager

Alfa Knaus Advance GTX

Knaus Advance M har Ripstop-tekstil med forsterkede partier, som sikrer lav vekt uten å gå på kompromiss med slitestyrken. GORE-TEX® Vision har svært gode pusteegnskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager. Loop Lock System sørger for tett passform og reduserer risikoen for gnagsår. Mellomsålen i EVA sørger for støtdempingen, mens den myke Vibram® yttersålen spesialutviklet for nordiske forhold, sikrer godt grep og vridningsstabilitet både på fjellet og i marka.

Spesifikasjoner:

 • Materialer: Et slitesterkt materiale med lav vekt. En tykk forsterkningstråd veves inn med jevne mellomrom, denne forhindrer at smårifter utvikler seg til større flenger.
 • Gore Text: Brukes i lave og middels høye Hiking modeller hvor det kreves ekstra god pusteevne. Vann sperres ute, mens svetten enkelt fordamper fra innsiden. Til bruk under varme forhold. 100 % vanntett, slitesterk, svært god pusteevne, sørger for et tørt og komfortabelt klima for føttene ved høye temperaturer eller ved høy aktivitet.
 • Anatomisk utformet innleggssåle i pustende materiale med god oppsugingsevne som holder føttene tørre og behagelige. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som motvirker slitne føtter og gir god komfort. Sålen har antibakteriell overflate for å motvirke lukt.
 • VIBRAM® GRIP APS er en spesialutviklet såle fra Alfa Sko AS og Vibram®. Mønsteret gir et optimalt sålegrep og er tilpasset våre lave- og middels høye tursko/hikingsko. Definerte knotter gir et sikkert grep i ujevnt terreng, og den definerte kanten rundt sålen gir godt feste på stein og grus. Sålen har også en godt definert hel som gir ekstra godt feste i nedoverbakker. Mønsteret er utformet slik at jord og grus ikke fester seg.
 • Svært lett og støtabsorberende.
 • Tå og hæl forsterkning som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
 • Tett og stødig passform som gir full kontroll over bevegelsene dine, rund hælfasong gir minimal risiko for gnagsår.
 • Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.
 • Easy entry-løkke hempe bak på støvlene gjør det enklere å ta av og på.
 • Vekt: 400 g pr sko/støvel (EU 42)
 • Skafthøyde: 7cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Alf Knaus
Har hatt et par tidligere. Veldig god sko for markaturer og fjellturer i lett terreng. Kan også brukes som høst- og vintersko på vei til jobb. Vanntette. Fantastisk glisikker såle. Litt minus for slitestyrke.
Omtal i Dagens Næringsliv, Ehandel, E24 og Finansavisen