Vennligst vent...
Forsiden Sko Jaktstøvler ALFA Jerv A/P/S GTX - Sko
ALFA Jerv A/P/S GTX - Sko (511-512-221)
ALFA Jerv A/P/S GTX - Sko (511-512-221)
ALFA Jerv A/P/S GTX - Sko (511-512-221)
ALFA Jerv A/P/S GTX - Sko (511-512-221)
ALFA Jerv A/P/S GTX - Sko (511-512-221)
ALFA Jerv A/P/S GTX - Sko (511-512-221)

ALFA Jerv A/P/S GTX - Sko

Varenummer:
511-512-221

Alfas kraftigste jaktstøvel med ekstra høyt skaft. Hanskeskinn innvendig i hele skaftet gir en fantastisk følelse. Overdel i fullnarvet lær. Forsterkning rundt hele støvelen.
 • Kjønn Herre
 • Størrelse (sko) 48
 • Type Jaktstøvler
5 499,-
41
42
43
44
45
46
47
48
Antall
På lager

Alfa Jerv A/P/S GTX

Alfas kraftigste jaktstøvel med ekstra høyt skaft. Hanskeskinn innvendig i hele skaftet gir en fantastisk følelse. Overdel i fullnarvet lær. Forsterkning rundt hele støvelen. Triplede sømmer i kevlar for ekstra god slitestyrke. Mellomsåle i lett EVA med stabiliserende PU-kile i hælen gir lav vekt og god komfort. Alfa Grip + yttersåle i myk gummi og mønster tilpasset nordiske forhold. Fôret med silkeskinn laminert med GORE-TEX®. Pustende og vanntett. Memoryfoam i ankelpartiet.

Spesifikasjoner:

 • Materialer: Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som gjør den svært slitesterk og vannavvisende.
 • Gore Text: Vann sperres ute, mens svetten enkelt fordamper fra innsiden. Føttene er alltid tørre og holder en behagelig temperatur i all slags vær. 100 % vanntett, slitesterk, god pusteevne, sørger for et tørt og komfortabelt klima for føttene.
 • Anatomisk utformet innleggssåle i pustende materiale med god oppsugingsevne som holder føttene tørre og behagelige. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som motvirker slitne føtter og gir god komfort. Sålen har antibakteriell overflate for å motvirke lukt.
 • VIBRAM® GRIP+ er en spesialutviklet såle fra Alfa Sko AS og Vibram®, og har en unik gummiblanding med høyere friksjon. Sålen gir derfor et enda bedre sålegrep. Grip+ har i tillegg til ny gummiblanding også fått et eget, unikt mønster. Resultatet er en eksklusiv såle som gir et betydelig bedre grep på glatt underlag.
 • Memoryfoam er lagt inn i konstruksjonen rundt ankelpartiet for å gi ekstra god passform.Materialet påvirkes av kroppsvarmen, former seg etter foten og gjør at skoen sitter svært behagelig rundt ankelen.
 • Kalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
 • Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.
 • Tett og stødig passform som gir full kontroll over bevegelsene dine, rund hælfasong gir minimal risiko for gnagsår.
 • Snøresystemet består av fire låsekroker på hver støvel. Slik kan man låse lissene over vristen, justere lissene over ankelens bøyepunkt, for så å stramme og låse før man snører selve skaftet. Slik kan man snøre stramt eller løst over vrist og ankel, uavhengig av hverandre.
 • Gode mekaniske egenskaper, som gir god stabilitet i hele skoens levetid.
 • Vekt: 990 g pr sko/støvel (EU 42)
 • Skafthøyde: 27,5cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Bård
Det er en grunn til høy pris.. Dette er en særdeles god sko som jeg har brukt i fjellet på rypejakt i flere år. Varm og vanntett. Har aldri blitt våt eller kald. Gått ofte i myrer og vasset over elver. Veldig bra for jegere som tidvis går i vått vær og kulde. Om ikke noe uventet skulle skje med denne blir nok dette også min neste jaktstøvel. Anbefales på det varmeste.
Sigurd
Dette er en veldig god sko, men den må være feilpriset. På Magasinet får du samme sko til 3200 kr. Det er 1300 kr billigere en her på Milrab.
Markus
Veldig gode sko som sitter veldig bra på foten, tenkte jeg skulle anskaffe meg et par gode jaktsko, som jeg skulle legge litt penger i og disse er verdt alt. Jeg har veldig stor rist og dette var ikke noe stress med disse. De er veldig nye foreløpig så må nok gå de inn litt for å få perfekt passform, men ellers veldig fornøyd!
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her