Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Fottøy Høye sko ALFA Bever Pro Advance GTX - Sko
ALFA Bever Pro Advance GTX - Sko (518-511-221)
ALFA Bever Pro Advance GTX - Sko (518-511-221)
ALFA Bever Pro Advance GTX - Sko (518-511-221)
ALFA Bever Pro Advance GTX - Sko (518-511-221)
ALFA Bever Pro Advance GTX - Sko (518-511-221)
ALFA Bever Pro Advance GTX - Sko (518-511-221)

ALFA Bever Pro Advance GTX Sko

Varenummer:
518-511-221

En kraftig, stabil jaktstøvel med ekstra avstivet skaft gir god stabilitet når du bærer tungt eller går i bratt fjell.
 • Kjønn Herre
2 999,-
38
39
40
41
Antall
På lager

Alfa Bever Pro Advanced GTX

Bever Pro Advance er laget i fullnarvet lær og fôret med GORE-TEX® Ultimate, som er svært slitesterkt og hurtigtørkende. Triplede sømmer, hvorav den ene er i kevlar for ekstra god slitestyrke. Mellomsåle i lett EVA med stabiliserende PU-kile i hælen gir lav vekt og god komfort. Alfa Grip+ yttersåle i myk gummi og mønster tilpasset nordiske forhold. Memoryfoam for ekstra god komfort i ankelpartiet. Dobbelt sett låsekroker. Forsterket hæl og tå.

Spesifikasjoner:

 • Materialer: Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som gjør den svært slitesterk og vannavvisende.
 • Gore Text: Vann sperres ute, mens svetten enkelt fordamper fra innsiden. Føttene er alltid tørre og holder en behagelig temperatur i all slags vær. 100 % vanntett, slitesterk, god pusteevne, sørger for et tørt og komfortabelt klima for føttene.
 • Anatomisk utformet innleggssåle i pustende materiale med god oppsugingsevne som holder føttene tørre og behagelige. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som motvirker slitne føtter og gir god komfort. Sålen har antibakteriell overflate for å motvirke lukt.
 • VIBRAM® GRIP+ er en spesialutviklet såle fra Alfa Sko AS og Vibram®, og har en unik gummiblanding med høyere friksjon. Sålen gir derfor et enda bedre sålegrep. Grip+ har i tillegg til ny gummiblanding også fått et eget, unikt mønster. 
 • Tå og hæl forsterkning som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
 • Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.
 • Memoryfoam er lagt inn i konstruksjonen rundt ankelpartiet for å gi ekstra god passform.Materialet påvirkes av kroppsvarmen, former seg etter foten og gjør at skoen sitter svært behagelig rundt ankelen.
 • Snøresystemet består av fire låsekroker på hver støvel. Slik kan man låse lissene over vristen, justere lissene over ankelens bøyepunkt, for så å stramme og låse før man snører selve skaftet. Slik kan man snøre stramt eller løst over vrist og ankel, uavhengig av hverandre.
 • Vekt: 855 g pr sko/støvel (EU 42)
 • Skafthøyde: 23,5cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Hva synes du om dette produktet?
Bli den første til å omtale dette produktet
 

Omtaler i media

Dersom du jobber i media og ønsker å ta en prat, ta gjerne kontakt her