Rekrutt som bruker produkter fra Kompani Lauritzen

#Taktisk

Taktisk utstyr er ikke bare for soldater

 

Av
Milrab

18.03.2022

 

Våren er snart her, og du kjenner trangen til å komme deg på fjellet. Du ser frem mot å vandre innover vidda omgitt av vakker natur, med en sekk som er pakket med alt du måtte trenge de neste dagene. Du drømmer om en lengre skogstur med morgendis over islagt vann etter en natt i telt. Eller du trener spesifikt mot et fysisk mål du har satt deg dette året.

 
 
Hvis du kjenner deg igjen i noen av scenarioene beskrevet over, så har du kanskje allerede gjort deg opp noen tanker rundt hva slags utstyr du trenger for å kunne gjennomføre dette.

Du må forberede deg på sol og varme, men også skiftende og til tider ekstremt krevende vær. Mye kan planlegges, men været og naturen kan man ikke styre - og nettopp derfor må utstyret du tar med deg ha funksjonaliteten og allsidigheten tilpasset varierende forhold.

Utstyret burde ikke sette begrensninger for dine eventyr. Det vil si at det vi her beskriver som taktisk utstyr, kan være akkurat det du trenger!
 
Utstyr fra Kompani Lauritzen i felt
Utstyr fra Kompani Lauritzen i felt
Utstyr fra Kompani Lauritzen i felt
Utstyr fra Kompani Lauritzen i felt
 

Hva er taktisk utstyr?

Taktisk utstyr gjør deg i stand til å begi deg ut på en tøff reise, mestre noe du ikke trodde var mulig eller innfri kravene du har til deg selv. Denne type utstyr har da funksjonene du trenger, slik at du kan fokusere 100% på de mentale og fysiske utfordringene som ligger foran deg. Begrepet taktisk utstyr er først og fremst brukt der det stilles spesifikke krav til holdbarhet og praktisk bruk ofte tilknyttet militæret, politiet og brannvesenet. Funksjonene og detaljene i taktisk utstyr er spesialtilpasset for å møte de profesjonelle kravene til driftsikkert materiell, uavhengig av eksterne faktorer og forhold. De viktigste fordelene er bekvemmelighet, funksjonalitet, holdbarhet og allsidighet som er tilpasset de omgivelsene og utfordringene man står ovenfor. Oppsummert mener vi at taktisk utstyr ikke skal sette begrensninger når du skal nå dine mål.
 
Rekrutter i øvelse
 
 

Hvem kan bruke taktisk utstyr?

I dag er det fler og fler som ser verdien av taktisk utstyr, som idrettsutøvere, jegere, fiskere, syklister og friluftsentusiaster. Taktisk utstyr betyr at utstyret har en kvalitet utover den normale standarden. Setter du pris på bekvemmelighet, komfort og bevegelsesfrihet samlet i en praktisk pakke er dette noe for deg, uansett om du driver med fiske, jakt, friluftsliv, eller har en jobb som krever mer fysisk av deg. Så før du planlegger turer opp fjelltopper,lange vandringer innover vidda, overnatting i skogen, eller generelt lengre eventyr, ta en nærmere titt på taktisk utstyr. Det er kanskje akkurat det du trenger for å nå dine målene du har satt deg.