Vennligst vent...
Forsiden Klær & Sko Overdeler Jakker 5.11 Tactical Packable Operator - Jakke - Svart
5.11 Tactical Packable Operator - Jakke - Svart (48169-019-M)
5.11 Tactical Packable Operator - Jakke - Svart (48169-019-M)
5.11 Tactical Packable Operator - Jakke - Svart (48169-019-M)
5.11 Tactical Packable Operator - Jakke - Svart (48169-019-M)

5.11 Tactical Packable Operator - Jakke - Svart

Varenummer:
48169-019-M

Perfekt egnet til bruk i raskt skiftende klima.
749,-
S
M
L
XL
Antall
På lager 2 (sendes normalt samme dag)


5.11 Tactical Packable Operator - Jakke

Perfekt egnet til bruk i raskt skiftende klima. Jakken kommer med en pakkepose, slik at jakken enkelt kan komprimeres og legges i sekken eller i skapet.

Spesifikasjoner:

  • Vindtett
  • Vannavvisende
  • Pustende
  • Kan enkelt komprimeres og legges i medfølgende pakkepose
  • Elastisk rundt håndleddet
  • YKK glidelås
  • Lomme
  • Materiale: blanding av polyester og mikrofiber

shirt size.JPGHva synes du om dette produktet?
Tactix Charlie
Den ultimate klokke for både friluftsmenneske, fiskern, kontor-rotta, villmannen, tannlegen, marinejeger'n og sofagrisen... samt de fleste andre. Denne har fantastiske funksjoner til trening og navigasjon, smartfunksjon og morsomme alternativer på appen! Som tidligere Garmin mann synes jeg meny og oppsett er godt standarisert så det er enkelt å hoppe mellom ulike modeller om en ønsker. Den er rask, robust og slitesterk! Det eneste jeg har å pirke på er at pulsmåler på håndleddet ikke er helt presis i forhold til belte. Savner også en funksjon som teller skudd med tanke på skyting. Og ikke minst skulle jeg ønske det var mulig å switche aktivitet på samme treningsøkt i valgfri rekkefølge uten at det må forprogrammeres. Men dette gjelder både fenix og Tactix. Konklusjonen, den knuser Suunto og den gir deg trygghet, glede og motivasjon... og endel flatere lommebok.. 😁👍
Genial!
Dette er virkelig en klokke som har alt! God batteritid (ca 2 uker)!!!!! Den har også en del finesser jeg ikke har bruk for til mitt bruk, men det kan deaktiveres. Anbefaler denne! Lett og meget solid er den også. Det kreves at man leser litt brukerveiledning for å forstå oppbyggingen av menyene, men når man har forstått det er det kjempelett! Kunne med fordel vært litt lenger ladekabel, men det er en bagatell. Kompatibel med Garmin hundepeiler, som gjør at man kan følge bikkja på klokka. som sagt: anbefales.