• Gratis frakt over 800,-
  • Gratis retur/bytte
  • 365 dagers apent kjop

Vennligst vent...

 

Her er du: Forsiden
Tom handlevogn

Selskapsinfo - Visjon - Historie

Visjon
Alle fortjener følelsen av mestring. Vår visjon er å sørge for at utstyret ikke skal sette begrensinger når du skal nå dine mål. Dette skal vi gjøre  ved å utvikle smart og robust utstyr som tåler harde påkjenninger, samt gjennom effektiv distribusjon sikre gode priser på egne og andre kjente merkevarer.

Kjerneverdier

Det er viktig for oss at det beste utstyret er tilgjengelig for alle. Vi skal strebe etter å tilgjengeliggjøre kvalitetsutstyr fra kjente merkevarer og samtidig ha et spennende og spesielt produktutvalg som du ikke finner lignende noen andre steder.

Vi skal hele tiden se etter ny teknologi og nye løsninger som kan effektivisere våre arbeidsmetoder og sørge for å unngå dobbeltarbeid. Slik skal vi oppnå mest mulig effektiv distribusjon og opprettholde konkurransedyktig pris på våre produkter.

Man kan ikke vinne uten å satse. Det gjelder for oss også. Vi skal tørre å prøve ut nye ideer og dermed sørge for at våre kunder til enhver tid har tilgang til nye og spennende produkter.
Å utvikle nye- og finne de beste produktene er krevende og det er derfor viktig at våre ansatte jobber i et inspirerende miljø. Er man inspirert er det gøy å legge ned hard innsats i ett prosjekt og det er avgjørende for å oppnå et best mulig resultat.